Tırnağı kopmuş.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan triko16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

triko16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan teke
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
Öncelikle konuyu araştırdım ama bulamadım.Eğer konu mevcutsa şimdiden özür dilerim.

Bugün kümese gittiğimde Erkek miskimin topalladığını gördüm.Elime alıp baktım tırnağı kopmuş ve çok az kanamış.
Yapabileceğim birşey varmı?Tırnak yeniden çıkarmı?Ayağına Teramiccin sürsem bi faydası olurmu?
Şimdiden yorum yapanlara teşekkürler.

bugün bana da aynı şey oldu demkeş kuşumun tırnaklarını temizlerken kopardım. bir kaç kuşçuya sordum çıkar heralde dediler.inşallah çıkar.

galiba ızgara kullanmıyorsun da ondan.kardeşim ızgara kullanmazsan olacağı o.içi pislikle doluyor sonra temizlenmiyor.benim de bi tanıdıgım var o da koparmış kuşun tırnagını.ızgara kullanmadığım için bu kadar kirleniyor diyor ama hala ızgara almıyor hiç anlamıyorum onu da.

berat abi peki tırnak çıkarmı yeniden

Paçaları kırılmasın diye almıyorum ızgara.Bir yere takıldı heralde.Teşekkürler.Ustadlardan yorum bekliyorum.

ızgara alım diyorum demkeşlerin paçaları uzun olduğundan takılır düşer sakatlanır diye korkuyorum

Yuvalığa girip çıkarken takıldı heralde.İbrahim kardeşim biraz daha dikkatli ol :).Tırnağındaki pislikleri temizlerken suyla hafif ıslat ondan sonra daha kolay alırsın pislikleri.

benim bildiğim cıkmıyor bir tırnagın fazla eksikliğide olmuyor. bende olanlarda cıkmadığından böyle diyorum. biride cıkıyorderse cıkanda olmuş demektir.

Teşekkürler abi.İnşallah çıkar.

Beyler bugün gittiğimde tırnağı kanıyordu.Bende eşinle diğer kümese koydum.Dinlenmeleri için.Ne yapmamı önerirsiniz?Tırnak yeniden cıkarmı?

Merhaba benim kusumun tırnakların oradaki et kopmuş çıkarmı acil

Basit yaralanmalar iyileşir tırnak da yeniden Uzar kolayca aynı bizim tırnaklarımız gibi

Geri