titrebaş ishal baş dönmesi boyun uzaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esmerim_1986
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hüseyin kargılı
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Kuşlar
selamun aleykum arkadaşlar benim kuşlarımda titrebaş ishal baş dönmesi boyun uzaması dişi ve genellikle yavrularda ölüm sitede araştırdım salmonella olabileceğini düşünerek hemen hemen bütün ilaçları kullandım ama maalesef son bir haftada 50 tane kuş attım ve halen hastalık devam ediyor veteriner bir abimiz tetramezatin ve avivit kullan dedi kullanıyorum şu an ama bıktım kuşlardan soğudum lütfen yardımcı olun hevesim kalmadı satıcam bir dahada kolay kolay beslemem herhalde zaten ailem senelerdir beslememe karşı bi zahmet denenmiş yöntemler tavsiye ederseniz sevinirim şimdiden tşkler

TETRASİKLİN 14 GÜN VE DEVAMI 40 GÜN SONRA TEKRAR.

FLOKSASİN 10 GÜN

SALMONELLA

OKUYUN;
BAKTERİ VE VİRÜS HASTALIKLAR KISMINDA ( ilaç firmaları hastalıklar bitsin ister mi? ) başlık altında

DEĞERLİ ADMIN YRD. I MUHARREM BEY'İN UZUNCA ANLATILI YAZISI SİZE ÇOK YARDIMCI OLACAKTIR.

m-chat ile de kısa sürede yazışmalar yapılabilmektedir.

ÜZÜNTÜNÜZÜ EMİN OLUN PAYLAŞMAKTAYIM. BU DURUM BİRLİK VE BERABERLİKLE AŞILACAKTIR.

teşekkürler inşallah aşarız yoksa senelerdir merakla ve zevkle beslediğim kuşçuluğu bitirmek zorunda kalıcam her gün korka korka kümesimi açıyorum bu gün hangisi öldü acaba şumu bumu kafayı yicem valla inşallah bi faydası olur

FAYDALI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA.

Re: titrebaş ishal baş dönmesi boyun uzaması

Mesajgönderen [email protected] » 09 Kasım 2011 01:32
TETRASİKLİN 14 GÜN VE DEVAMI 40 GÜN SONRA TEKRAR.

FLOKSASİN 10 GÜN

SALMONELLA
bu söylediğiniz ilaçları nereden temin edebilirim nasıl kullanıcam

Geri