TİTREK BAŞ OYUN KUSU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dravenn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Dravenn

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Abdullah kaya
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
iyi akşamlar aranıza yeni katıldım aslında daha önceden takip ediyordum ama kayıt olmamıştım Benim deginicegim Konu TiTREK başlı oyun kusları pek fazla bu kuslar hakkında bilgi ögrenemedim nette bilen besleyen abiler varsa bu kuşların oyun stillerini yazabilirlermi Neden titriyor başları bu kuşların teşekkürler

Değerli kardeşim kuşu oynatan boyunu kanadı kuyruğu ayağı tüyü kaşı gözü deyildir.
Evvela iyi bir seyislik etmekten geçer sonra kuşun kanında varsa oynar.
Paçalı kuşlar yani taklacı diye tabir edilen kuşlar genelde takla atarlar kimisi açıkta takla atar kimisi dam üzerine gelip takla atar kimisi ardı ardına toplu takla atar kimisi aralarına mesafe koyarak takla atar kimisi bes adet atar kimisi on adet kimisi bes metre ceker kimisi onbes kimisi otuzbes lakin oyun performans diyorsan bu tamamen kanı ve ırkıyla bağlı birşeydir tabiki seyislikte olacak.
Bunlar beni görüşlerim SAYGILAR

hocam ben bu sıradan bilgilerden bahsetmiyorum benim bahsettigim bu kusların oyun performansları diger kuslardan ayıran bi özellik ırkın saflıgı iç içe gecerek bu hale gelmesi titrek olması bu kusların oyun stıllerını soruyorum yoksa kanadı kuyrugu damcısı acık takla atanı biliyorum yanlıs anlamıssın sen benim sordugum soruyu kütahyalısın sanırım

hocam ben bu sıradan bilgilerden bahsetmiyorum benim bahsettigim bu kusların oyun performansları diger kuslardan ayıran bi özellik ırkın saflıgı iç içe gecerek bu hale gelmesi titrek olması bu kusların oyun stıllerını soruyorum yoksa kanadı kuyrugu damcısı acık takla atanı biliyorum yanlıs anlamıssın sen benim sordugum soruyu kütahyalısın sanırım
Bende kutahya tavsanlidan ve bizdede vardir bol paca titrek bas beyaz ve boynunun titremesi kusun oyununa ayri bir ozellik katmaz her boynunu titretende ayni oyunu yapar diye bir durumda yoktur. Kus strese girerse daha cok titretebilir. Ve kuslar saf ice ice gure gire boynunu titretir oluyor diye bir durumda yok. O durum kusun irkinin izelliginden kaynaklaniyor. Cok uzun oynuyanida var kisa bol taklali oynuyanida sesliside sessiz oynuyanida

Geri