TOLGA BAL KARA AKBAŞ BASKA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolgaBAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

tolgaBAL

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tolga BAL
Meslek
ticaret
İlgi Alanı
Diğer

daha iyileri varsa görmek isterim fikir olsun amacımızı bilelim.........kuşlar 12 yıllık soy kuşudur
izmir baskacı volkana veriğim kuşların yavrusu izmirde 1. ve 2. olmuştur.

Aramıza hg. Tolga bey;
Kara baskaların maşallah güzel, ,Paylaşımın için sağol, hastalıksız kümesler.

Kuşlerınız gercekten güzel.ama ben sizin yernizde olsam künyelerdim kuşlarınızın damarını takip ediyorsanız bi nevi yardım olur künye hemde ne oldugu belli olur alanda sormak zorunda kalmaz.(tabi benim düşüncem sizin düşüncenizede saygı duyarım)UŞAK'TAN SERDAR ARSLAN...

baska dediğin böyle olucak maşallah renk ve kesmeleri süper,sağlıklı bol yavrular

gercekten kusların cok harikalar allah saglıklı yavrular almayı nasip etsin

selamlar kardes takımını kac lıradan verırsın ben alıcıyım ona gore bı fıyat sole tabı satıosan saygılar [email protected]

arkadaşım künye meselesine gelince ilk 100 kuşum isim markalıdır sonrakilere takmadım kuşçuluğu bırakacağımdan dolayı ama bırakamadım hala devam ediyorum künye takmıcam çünkü künyelerimi kesip başka kuşların ayağına takıp satıyolarmış ben kuşumu tanırım o yüzden sorun yok tşkler düşüncen için...

bu arada mail adresim [email protected]

bu arada izmir baskacı volkana verdiğin kuşlar izmir güzellik yarışmasında 1. ve 2. olmuştur
kendisini tbk ederim.........

hoşçakalın

tolga bey bunların aynısı bende var ama bazı kanat larında beyaz lık var kuşu bozarmı ?

MASAALLAH cok güzeller.

slm
ben
istanbuldan orhan satılık kuşun varmı

maşallah güzel kuşlar tüyleri kadar hayrını görürsün inşallah...

Geri