TOLGA ÖZKAN OYUN KUŞLARI 2011

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolga40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

tolga40

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TOLGA ÖZKAN
Meslek
teknik eleman
İlgi Alanı
Kediler
4.resimdeki dumanlı kirlinin aynısından bendede var tek fark bendeki perçemli. süper bir renk uyumu.güle güle beslemen dileğiyle saygılar,

yorum yazmak çok zor bişey bu forumda bakan geçiyo

Maşallah kuşların güzel tüyünce hayrını gör

Maşalah hepsi kartal gibi; Allah sıhatli uçumlar nasip etsin .. selamlarŞEREF

sağolun arkadaşlar kuşlar iç içe belli kuşlardan gelmektedir. eski soydur .denenmiş oyun kuşunun özleridir bunladan iyisini kimsede görmedim saygılar

teşekürler arkadaşlar daha iyileri sizlerin olsun

aksarayda vedat gürses var belki ondada iyi kuşlar görebilirsin

önce sa. tolga kardeş hani bir laf vardır başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumrugunu balyoz zannedermiş. sende 10 tane kuş koymuşsun bunlardan iyisini kimsede görmedim demişsin elde neler var neler ucurda birde havada videosunu seyredelim yinede güle güle besle

tolga40' Alıntı:
sağolun arkadaşlar kuşlar iç içe belli kuşlardan gelmektedir. eski soydur .denenmiş oyun kuşunun özleridir bunladan iyisini kimsede görmedim saygılar
GÜLE GÜLE BESLE TOLGA KARDEŞİM TÜYÜNCE YAVRULARI OLSUN GÖNLÜNE GÖRE UÇURTMAK NASİP OLUR İNŞALLAH
KUŞLARIN GÜZEL İYİ AMA İYİNİN DE İYİSİ VARDIR ELDE İYİ BİTMEZ AYNI SENDE OLDUGU GİBİ YANİ SENDE İYİSİ VARSA BİR BAŞKASINDA DA DAHA İYİSİ VARDIR KUŞCULUKTA HIRS DEGİL SABIRDIR ÖNEMLİ OLAN
SAYGILAR

slm tolga kardeş kuşlarının özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi verirsen memnun olurum.almak gerekirse fiyat ne olur saygılar

Geri