Topallama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
A

Anonymous

Misafir
arkadaslar oyunlu cakmaklım var kusun ayagına ne olduysa 1 aydır topallıyor.veterınere goturdum 15 gun once ayagında kırık çıkık yok kalçada zedelenme var sanırım bastıgı zaman acıyo o yuzden topallıyo dedi yapılcak bısey yok dedi vitamin verdi. Kus hala aynı ne önerirsiniz saygılar

Kaan merhaba
önce baytril kullan. daha sonra Amoxsilin tedavisi yap. şu anda sendeki hayvan E-Coli aşamasında, E-Coli sebebiyle eklemlerde iltihap oluşuyor o yüzden topallama var. Bendede şu anda iki hayvanda bu aşama var. Amoksilin kullanmaya başla 1 hafta devam et. Ama vitamin mutlaka suluklarda bulunsun.
Kolay gelsin
Not; E-Coli olan hayvanlarda illede ishal olması şart değil buraya dikkatini çekerim.

Kaan

Baytril veteriner ilacı Tedavi süresi 3-4 gün
İnsülin enjektörü ilk önce %10 Baytril den 0,2 cc (1-2 damla) alıp. bunu vitaminle sulandırıp içir. Bu tedaviyi 4 gün boyunca hergün Aynı saatte uygula.

şu anda bulaşma aşamasında değil o konuda merak etme,

Kolay gelsin

Moderatör tarafında düzenlendi:
saolasın abi yarın başlıyorum bu tedaviye sonuc aldıgım zaman mesaj atarım sana :) bu arada abi amoxilin tedavisi nasıl oluyor onu pek anlamadım

Kaan sen ilkönce dediğim tedaviye başla,

Amoxilin tedavisi ise daha sonra uygulanacak ben sana söyleyeceğim nasıl olacağını,belkide başka bir ilaç öneririm.
Kolay gelsin

Geri