Sen hala benim mesleğimi tartış kardeşim. Tartısmaya da devam et. Konuyla zerre kadar alakası olmasa da sen bu konuyu dahil et tartısmaya. Sana da bu yakısır. Mezun olan kişi, ya hakim ya avukat yada savcı yazar profiline demissin. Sanki hukuk fakültesinden mezun olunca devlet sana hadi oglum git suraya hakim ol, sende git suraya savcı ol diyor. Hukuk fakultesinden her mezun olan avukat savcı hakim olmaz! Bunu bi anlatamadım sana. Mezun olan herkes hukukcu olur. Sonra da sınavına girip neyi kazanırsa onu olur. Her hukukcu savcı-hakim-avukat degildir.ancak her avukat-savcı-hakim hukukcudur. sana burada bilmedigin halde ahkam kestigin bi konuda acıklama yapmayacagım.cünkü amacın anlamak degil sadece tartısmak senin. Ne desemde sendeki o bilgi eksikliğini giderip seni aydınlatamam cünkü anlamak gibi bi gayen yok. Gayen başka. Bak kardesim yarım yamalak bilgi sahibi olunan bi konuda konusmak tabiri caizse cahilliktir. cünkü yarım yamalak bilgiyle yapılan is karsındaki insanı yanıltır. Ben senle ugrasmıcam su saatten sonra cevapta vermeyecegim.Ne demiş İmam Gazali: cahillerle tartısmayınız, zira ben hiç galip gelemedim. Güzelim sitede kusların niteliklerini tartısmaktansa benim niteliklerimi tartısıyosun ya helal sana. Hic lafını etmemisken benim profilimdeki niteliklere takılıp durduk yere bunun bahsini acman ve böyle güzel bir sitede sacma sapan bi sekilde tartısma ortamı yaratman sana ne kazandırdı merak ediyorum.