TRABZON IRKINI BİLEN VARMI ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan huusayn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

huusayn

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
huseyin krt
Meslek
hukukçu
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar trabzon ırkı güvercin satan yada satan birini tanıyan varsa bana ulaşsın. bu ırkı çok seviyorum. eger bilginiz varsa üşenmeyin bana ulaşın cünkü bu ırkı bilen kuscu sayısı cok az. her kuscu bu ırkı bilmez. bilenlerle tanısmak isterim.buradan mesaj atın . Yada [email protected]'den ulaşın. bahsettiğim kuş resimlerdeki kuştur.

Ekli dosyalar

• trabzon.webp
    trabzon.webp
    12 KB · Görüntüleme: 1,642
  • Resim.webp
    Resim.webp
    49.6 KB · Görüntüleme: 1,588
sırp ve filibe dediğimiz bir ırkı andırıyor bana görünümleri.

Tabazon ırkı akılı bir ırktır , yuvasına çok sadıktır , oldukça hırçın yapılı ürkek bir kuş türüdür.. Hızlı ve manevralı uçar , çok eski yıllarda bakıcı olarak beslemiştim . selamlarŞEREF

Şeref abi aynen dediğiniz gibi akıllı ve komik kuşlar.. umarım uygun fiyata bulabilirim 2 takım... yerde kuş zevkini çıkarırım bunlarla :)

Yerkesiklee' Alıntı:
0542 219 43 70 ararsanız yardımcı olabilirim.

talha bey bu ırkı araştırırken forumlarda sizind isminize rastladım. muğlada bu ırka gönül veren 2 kişiden birisi de sizsiniz sanırım :) size özel mesaj attım. oradan detaylı şekilde konusabiliriz. saygılarımla.

benım elımde 2tk var kırmızı beyaz renklı bı tk kırmızı bı tk erkeklerı eşlerının ustunde oyun yapmakta dönüşlerı vardır yumurta garantı olup kuşlar trabzondan gelmedır posta baktıgım için elımden çıkarmak ıstıyorum eger trabzon kuşundan anlarsanız fıyatlarının ne kadar oldugunu bılırsınız gerçi buralarda pek fıyatları bılınmez ama trabzonda aşırı pahalı kuşlardır bu kuşların oyunlarını trabzon bakmayan bılemez erkeklerı çok sert olup dişilerinin üzerinde yuvarlak çenber yaparlar dik uçup hareketlı kuşlardır havada yabancı kuş görmesınler erkekler hemen harekete geçer ve kanatlarını çok sert vurarak havaya kalkar anlatmak ıstedıgım bu kuşu bakan oyunlarınıda fıyatlarınıda bılır burdan fıyat versem bana bazıları güler ama bi araştırın kuşlar tk kaça satılıyo kaç paraya alıcı buluyo derim selamlar. eger alıcı ısen telefonum 05376439610

barakuda' Alıntı:
benım elımde 2tk var kırmızı beyaz renklı bı tk kırmızı bı tk erkeklerı eşlerının ustunde oyun yapmakta dönüşlerı vardır yumurta garantı olup kuşlar trabzondan gelmedır posta baktıgım için elımden çıkarmak ıstıyorum eger trabzon kuşundan anlarsanız fıyatlarının ne kadar oldugunu bılırsınız gerçi buralarda pek fıyatları bılınmez ama trabzonda aşırı pahalı kuşlardır bu kuşların oyunlarını trabzon bakmayan bılemez erkeklerı çok sert olup dişilerinin üzerinde yuvarlak çenber yaparlar dik uçup hareketlı kuşlardır havada yabancı kuş görmesınler erkekler hemen harekete geçer ve kanatlarını çok sert vurarak havaya kalkar anlatmak ıstedıgım bu kuşu bakan oyunlarınıda fıyatlarınıda bılır burdan fıyat versem bana bazıları güler ama bi araştırın kuşlar tk kaça satılıyo kaç paraya alıcı buluyo derim selamlar. eger alıcı ısen telefonum 05376439610

murat kaymak yazdıgınız yazının %60i fiyat ekseninde yazılmış bir yazı. ben saolsun trabzon kuşuna gönül vermiş bir büyüğümden hediye olarak bedelsiz buldum. ayrıca bu kuşların erkeği oyun yapan bir takımını zamanında 40 tlye alan bi arkadasımda olmustu. sizin söylemek istediginiz kadar uç fiyat isteyen de vardır elbet ama sonucta kuş zevk işi size güzel gelen bir kuşa 5tl bile vermeyen cıkabilir. o nedenle buradaki konusmalarımızda özellikle bu ırkta fiyat ekseninde değilde özelliklerini anlatarak bu ırkı sevdirerek yapsak daha iyi olur. siz şimdi pahalı diyince cogu kuşçu bu kuş zaten pahalıymıs diye bu kuşu arastırıp beslemekten vazgecebilir.

hüseyin bey demişsınızki, yazdıklarım fiyat eksenine kurulmuş. arkadaş trabzon cinsi kuş arıyomuş bende elımde olup satmayı dünündügümü yazdım ama ortada ne bı fıyat nebır rakkam verdımpekı kuş arayan arkadaşa ne demem lazımdı ,hem demişsınız bır buyugumden hedıye verdıler dıye dogrudur hedıyed verebıırler 40ytl yede satılabılır ama dedıgim o buyugune bi sorunda bu kuşları kaçar paraya sattıklarını kaç para istedıklerını bi ögrenir derim ben alıcı olarak 2tk trabzondan kuş ıstedım adamlar bana çok acayip pahalı fıyat çektıler yetmedı degişik kişilerle konuştum tranzon da onlarda bu kuşlara çok pahalı fıyatlar ıstedıler ben esasen posta cınsı kuş bakmaktayım burada yakın bı abım var trabzonlu ondan bu kuşları ögrendım ve bakmaya başladım ama onunda bana söyledıgı sızın buralarda bu kuşlara para vermezle ama trabzonda bu kuşların degerleri çok yüksek dedi ve arayıp buldugumuz kaç kişiye sorduksa hepsı uçuk fıyatlar ıstedıler demekki bu kuşların degeri anca trabzonda bılınıyor buralarda dedıgınız gıbı 40ytl ye de satılıyor araştırma olayına gırelım ,sız bır kuş alırken cınsını, özellıklerını oyunlarını,vede pıyasada kaça gittigini araştırmadanmı alıyosunuz bakıcagınız kuşu yoksa eh kuş olsunda yem yesın merak içinmi bakıyosunuz sormak ısterım tabıkı araştıracak ne kadara gıdıyo özellıkleri ney soracak ondan sonra karar verecek alıcaksa alıcak senın benım dememle bu işler olmaz alıcakta o bakıcakta kımseye karışmayın bu kuşun özelligini bilen bılır kaç parayada gıttıgını bılır başka dıyecegım yok selamlar...........

murat bey açılan başlığı okumadan konuştuğunuz ne kadar belli. ^^kuşu arayan da size cevap verende benim.^^ önemli olan kimin kaça sattığı değil sizin kaça sattığınız siz fiyat verin başkalarını bırakın bence..

:heyo: :heyo: :heyo: eee o zaman satmaktan vaz geçtim nasılsa sıze bı tk hedıye gelmiş onları uretın ben şimdi fiyat soylersem ste kurallarına uymaz ayıp olur,nasılsa piyasada varmış alın derıim 1tk TRABZON her tarafta bol var nasılsa hem fıyatlarıda uygunmuş size bol şanslar dilerim umarım aradıgınız kuşları bulursunuz ... :tamam: :tamam: :tamam:

huusayn' Alıntı:
murat bey açılan başlığı okumadan konuştuğunuz ne kadar belli. ^^kuşu arayan da size cevap verende benim.^^ önemli olan kimin kaça sattığı değil sizin kaça sattığınız siz fiyat verin başkalarını bırakın bence..
hüseyin kardeş 21 yaşındasın ve hukukçuymuşsun nasıl oluyor o bilmiyorum ama.benim bildgm insanlar bi okulu bitirir oyle mesleğini söyler.neyse konu o değil.40 yaşında bi abimiz elindeki kuşların çok pahalı oldugunu söylemiş çünkü sen uygun fiyata uygun fiyata diye yazıp durmuşsun.o yüzden fiyat eksenli konuşulmuş.yani sorun senin fiyat eksenli bi konuşma yapman bence.eğer kuş istiyosan piyasasına bakarsın sonra iyi kuşu parasını basar alırsın.uygun fiyat demezsin.ha adam 200 ister sen 150 verebilrm dersin sorun olmaz.ama kusura bakma da kimse çok pahalı kuşları oyle 20 ye 30 a satmaz.sen bu ırkı biliyosan fiyatını da biliyosundr.madem dedigin gibi 40 aysa niye buraya uygun fiyata diye konu açıyosunki git 30 a 40 a al kuşunu besle.ki görüyorumki bulmuşsn da.demekki oyle bulunmaz bir kuş da değil.bu yazıyı yazmamda iki faktör var.birincisi senin 2 katın yaşında bi adamla o gayet güzel bi konuşma yaptıgı halde saygısızca konuşman.ikincisi de tutarsız konuşman.kuş ya çok değerlidir nadir bulunur sen de değerini veremesen de ona yakın bi fayat verir alırsın.ya da çiftini 30 40 a bulabilecegin bi kuştur.bunu da burada öve öve bitirmeye gerek yok.insanları para mevzusu için kırmaya hiç gerek yok.adam elindeki kuş değerliyse değerini belirtiyorsa adamı paragöz olarak lanse etmek hoş değil

brtysl' Alıntı:
huusayn' Alıntı:
hüseyin kardeş 21 yaşındasın ve hukukçuymuşsun nasıl oluyor o bilmiyorum ama.benim bildgm insanlar bi okulu bitirir oyle mesleğini söyler.neyse konu o değil.40 yaşında bi abimiz elindeki kuşların çok pahalı oldugunu söylemiş çünkü sen uygun fiyata uygun fiyata diye yazıp durmuşsun.o yüzden fiyat eksenli konuşulmuş.yani sorun senin fiyat eksenli bi konuşma yapman bence.eğer kuş istiyosan piyasasına bakarsın sonra iyi kuşu parasını basar alırsın.uygun fiyat demezsin.ha adam 200 ister sen 150 verebilrm dersin sorun olmaz.ama kusura bakma da kimse çok pahalı kuşları oyle 20 ye 30 a satmaz.sen bu ırkı biliyosan fiyatını da biliyosundr.madem dedigin gibi 40 aysa niye buraya uygun fiyata diye konu açıyosunki git 30 a 40 a al kuşunu besle.ki görüyorumki bulmuşsn da.demekki oyle bulunmaz bir kuş da değil.bu yazıyı yazmamda iki faktör var.birincisi senin 2 katın yaşında bi adamla o gayet güzel bi konuşma yaptıgı halde saygısızca konuşman.ikincisi de tutarsız konuşman.kuş ya çok değerlidir nadir bulunur sen de değerini veremesen de ona yakın bi fayat verir alırsın.ya da çiftini 30 40 a bulabilecegin bi kuştur.bunu da burada öve öve bitirmeye gerek yok.insanları para mevzusu için kırmaya hiç gerek yok.adam elindeki kuş değerliyse değerini belirtiyorsa adamı paragöz olarak lanse etmek hoş değil

kardes ilk once sunu bilmen gerekirki hukukcu demek hukuk anabilim dalıyla ugrasan demektir. bir yüksek lisans ogrenciside hukukcu olabilir. avukat hakim olmakla hukuk bilimiyle ugrasmayi yüksek lisans yada akademisyenlik yapmayi karistrma bence bu bir. ikincisi ben uygun fiyatli yazmıssam uygun fiyata kusu olan cevap versin. yada uygun fiyat olmasa bile bende bu kus var fiyatı da su kadar yazsın. kus orada bunu ediyo burada bunu ediyo yazmanın kimseye faydası yok. kusun nerde kac para ettigi beni ilgilendirmez . benim alacagm kisi kaca satiyor bunu yazsa yeterli. ayrica 40 yasında adam diyorsun. 40 yasndaki adam ben buraya fiyat yazsam site kurallarna uymaz ayip olur seklinde bir yazı yazmaz. site kurallarinda yasak olan seyler: küfür hakaret yalan beyan vs. demekki bunlardan biri yazılacaktı. eger bunları yazmasa bile o cümleyi öylesine yazmıs olsa bile bu da bu sitede o cümleyi okuyanlara karsı alayci ve kücümseyici bir tavır teşkil eder. ben yasa degil tecrübeye saygi duyarim. olgunluk yaşta degil baştadır.evet ben uygun fiyatli bir takım istedim bundan sonra da fiyatı uygun olan yazsın. uygun olmayan yazmasın. gerekmez. seninde ilk cümlende hukukcuymussun nasl oluyorsa falan seklinde beni yalancilikla itham etmen cok saygisizca bir tavirdi. insanlari yalancılıkla karalamak kul hakki almaktan baska bi ise yaramaz. 21 yasnda hukuk fakultesnden mezun olmam seni neden bu kadar sasirtti anlamadim. ki konumuz bu degildi mevzuya bu durumu sen entegre ettin.sonuc olarak insanları asagılayıcı, konuyu saptırıcı, konuyla alakasız yorumlar yapmak ve ya kafa karıstırıcı imalarda bulunmak bize bisey kazandırmaz.ben murat kaymak aslı kullancıya tesekkur ediyorum yinede.kırdıysam özür dilerim. ama size teessüf ediyorum. emin olmadgnz bi konuda şüpheye sevkedici imalar kurdugunuz icin.

başlangıçta hukuk fakültesinden mezun olmak gerekmez hukukçu olmak için demişsiniz sonra 21 yaşında hukuk fakültesinden mezun olmam sizi niye rahatsız etti demişsiniz.hukuk fakültesinden mezun olan oraya ya avukat ya hakim ya savcı yazar.ayrıca yüksek lisans vs vs den bahsetmişsin onları yapacak yaş 21 değildir.şimdi ana konuya gelelim yaşa hürmet etmem tecrubeye hürmet ederim lafı bence yanlış.adam senden zorla para almıyor.kuşlarının çok değerli oldugunu syluyor.sen uygun fiyata dedigin için de isteyecegi fiyat aşırı fazlayış gibi karsılanmasın diye fiyatı vermiyor.belliki senin üstüne gidip ben eğer kuş iyiyse parasını veririm demeni bekliyor.sense adama paragöz muamelesi yapıyorsun.vallahi ne tanırım ne bilirim o abimizi.sadece forumda bazen yazdıklarını okuyorum.son olarak da 40 yaşındaki adam o lafı etmez demişsin.bilmeyebilir bu gayet normal herkes en basit şeyleri bilecek diye bir kural yok.bi insanın birşey hakkında yeterli bilgiye sahip olmaması ona saygı gosterilmeyecegi anlamına gelmez.ayrıca dedigin gibi 40 yaşında değil de yaşını yanlış yazmış da olabilr.sonuç olarak kimseye paragözmüş gibi davranmamak gerekir.son birşey daha söylemek istiyorum yaş 21 olmasına ragmen hukukçu yazmana takıldım ben.kıskanma vs sonucu yazdgm bişey değil.ben burda okudugum bölümü söylersem kıskanmayla alakası olmadıgını anlarsın ama gerek yok böyle bişeye.çünkü burası güvercinlerle ilgili bir site.iş okul tartısmasına girmek gereksiz.ben de 20 yaşındayım.sanki biraz aşağılama sezdim gibi konuşmalarında.bak biz hiçbirşey değiliz şu an demek istedim kısacası.saygılar

Selamlar.Öncelikle bu yazışmaları gördüm ve çok üzüldüğümü belirtmek isterim.Arkadaş kuş arıyorum diye konu açmış ama yazıları okuyorum çok enteresan buluyorum.Bu kuş sende varsa eğer bu arkadaşın konu başlığı altına şu fiyatta şu kalitede diye yazar geçersin.Ben bu güvercinlerdeki ucuz pahalı muhabbetinide anlayamıyorum.Bence güvercinin ucuzu pahalısı olmaz bu zevk meselesidir ben 50tl verip bana göre güzel bir kuş alırım siz 500 tl verip kendinize göre güzel bir kuş alırsınız sonuçta 2 mizde memnun olmuş oluruz.Akşamları foruma girip acaba daha ne gibi güzel şeyler yeni bilgiler öğrenebilirim diye gezerken böyle tatsız yazışmalar görüyorum buda beni üzüyor sadece konu başlığından hareket ederek cevaplar yazarsak kimse kimseyi kırmamış olur.Bu yazdıklarımı bu konu altında yorum yazan kimse şahsi üzerine alınmasın lütfen sadece böyle yorumlar görünce üzüldüğümü belirtmek isterim.Saygılar...

Sen hala benim mesleğimi tartış kardeşim. Tartısmaya da devam et. Konuyla zerre kadar alakası olmasa da sen bu konuyu dahil et tartısmaya. Sana da bu yakısır. Mezun olan kişi, ya hakim ya avukat yada savcı yazar profiline demissin. Sanki hukuk fakültesinden mezun olunca devlet sana hadi oglum git suraya hakim ol, sende git suraya savcı ol diyor. Hukuk fakultesinden her mezun olan avukat savcı hakim olmaz! Bunu bi anlatamadım sana. Mezun olan herkes hukukcu olur. Sonra da sınavına girip neyi kazanırsa onu olur. Her hukukcu savcı-hakim-avukat degildir.ancak her avukat-savcı-hakim hukukcudur. sana burada bilmedigin halde ahkam kestigin bi konuda acıklama yapmayacagım.cünkü amacın anlamak degil sadece tartısmak senin. Ne desemde sendeki o bilgi eksikliğini giderip seni aydınlatamam cünkü anlamak gibi bi gayen yok. Gayen başka. Bak kardesim yarım yamalak bilgi sahibi olunan bi konuda konusmak tabiri caizse cahilliktir. cünkü yarım yamalak bilgiyle yapılan is karsındaki insanı yanıltır. Ben senle ugrasmıcam su saatten sonra cevapta vermeyecegim.Ne demiş İmam Gazali: cahillerle tartısmayınız, zira ben hiç galip gelemedim. Güzelim sitede kusların niteliklerini tartısmaktansa benim niteliklerimi tartısıyosun ya helal sana. Hic lafını etmemisken benim profilimdeki niteliklere takılıp durduk yere bunun bahsini acman ve böyle güzel bir sitede sacma sapan bi sekilde tartısma ortamı yaratman sana ne kazandırdı merak ediyorum.

huusayn' Alıntı:
Sen hala benim mesleğimi tartış kardeşim. Tartısmaya da devam et. Konuyla zerre kadar alakası olmasa da sen bu konuyu dahil et tartısmaya. Sana da bu yakısır. Mezun olan kişi, ya hakim ya avukat yada savcı yazar profiline demissin. Sanki hukuk fakültesinden mezun olunca devlet sana hadi oglum git suraya hakim ol, sende git suraya savcı ol diyor. Hukuk fakultesinden her mezun olan avukat savcı hakim olmaz! Bunu bi anlatamadım sana. Mezun olan herkes hukukcu olur. Sonra da sınavına girip neyi kazanırsa onu olur. Her hukukcu savcı-hakim-avukat degildir.ancak her avukat-savcı-hakim hukukcudur. sana burada bilmedigin halde ahkam kestigin bi konuda acıklama yapmayacagım.cünkü amacın anlamak degil sadece tartısmak senin. Ne desemde sendeki o bilgi eksikliğini giderip seni aydınlatamam cünkü anlamak gibi bi gayen yok. Gayen başka. Bak kardesim yarım yamalak bilgi sahibi olunan bi konuda konusmak tabiri caizse cahilliktir. cünkü yarım yamalak bilgiyle yapılan is karsındaki insanı yanıltır. Ben senle ugrasmıcam su saatten sonra cevapta vermeyecegim.Ne demiş İmam Gazali: cahillerle tartısmayınız, zira ben hiç galip gelemedim. Güzelim sitede kusların niteliklerini tartısmaktansa benim niteliklerimi tartısıyosun ya helal sana. Hic lafını etmemisken benim profilimdeki niteliklere takılıp durduk yere bunun bahsini acman ve böyle güzel bir sitede sacma sapan bi sekilde tartısma ortamı yaratman sana ne kazandırdı merak ediyorum.
sen o kadar bilgilisinki insanları haketmedikleri şekilde yargılıyorsun öyle mi :ckmk: .gazali fuzuliyi geç sen.cevap vermemişsin dediklerime.zaten gerek yok da,dediklerime cevap vermeyip başka şeyler söylediğinin farkında ol diye soyluyorum.tabiki hukukçu yazabilrsin sıkıntı yok bunda.ben bu yaşta hukukçu olmana anlam veremedim sadece.yani bunun üzerinden karşıdakini aşağılamadan önce bir de kendine bak sen nesinki demek istedim açıkca.yoksa eğer sadece uğraştıgın şeye laf etmişim gibi lanse edersen haksız duruma düşmüş olurumki bu öyle degil.ben senin işine gücüne laf etmedim.etmem de zaten.o laflarımın nedenini açıkladım sana.sana açıklama yapmyacagım diyip maşallah döktürmüşsün bildiklerini ki bunları herkes biliyor çok önemli bilgilermiş gibi yazmışsın da gerek yok bu tür şeylere.ha bu arada insanların bilgi düzeyine sen 1 cümleleriyle kara verecek seviyede değilsin.zaten kimse olamaz da.daha önceki mesajımda yazdıgımı da boylelikle dogrulamış oldun.son olarak söylediğim şudur ki ben ne seni tanırım ne diger abimizi.sıkıntı senin senden yaş olarak 2 kat büyük insana konuşma tarzındır.bunun güvercin sitesiyle alakası yoktur.ahlak görgü kuralları birdir.gördügüm her yanlısı da her zaman söylerim bunun için sevilmeyeceksem de sorun yok benim için.eğer hala kişisel algılıyorsan yaptıgın yanlışı anlamadıysan yapacak bişey yok.varsın ben suçlu olayım,yeterki içim rahat olsun.tekrar saygılar diyorum konuyu kapatıyorum.çünkü konu gittkiçe kişiselleşiyor.

Sadece bir ilanı ne kadar fuzuli yerlere çekebiliyorsunuz. Hukukçu yazmışsa öğrenci olması muhtemel değilmi 21 yaşında ki bunu düşünebilmek pek zor bir olay olmasa gerek. Soru basit "Trabzon ırkını bilen varmı?" Elinde olan ırkı bilen cevap yazmış, satanda yazmış, hayrına verecek olanda. E o zaman bu gereksiz muhabbetler neden? 6 yıldır bu ırkın peşindeyim Trabzon'da gezmediğim kuşçu kalmadı nerdeyse, bu kuşları eğer para yönünden ele alırsak fiyatlarının uçuk olduğu doğrudur ve iyisini bulmak kolay değildir. Ha pek bilinmeyen ve pek tutulmayan bir ırk olduğuı için ben öncelikle bu ırkı insanlara tanıtma sevdirme amacındayım. Ve benim düşünceme görede bir ırktan anlamayan o ırkı yeni beslemeye başlayacak olan insanlara parayla kuş satmak doğru değildir ki %90 alıcı dolandırılır bu alışverişte. Şimdi lütfen konuyu ilginç yerlere çekmeyin elinizde varsa yazın yoksa susun.

Yerkesiklee' Alıntı:
Sadece bir ilanı ne kadar fuzuli yerlere çekebiliyorsunuz. Hukukçu yazmışsa öğrenci olması muhtemel değilmi 21 yaşında ki bunu düşünebilmek pek zor bir olay olmasa gerek. Soru basit "Trabzon ırkını bilen varmı?" Elinde olan ırkı bilen cevap yazmış, satanda yazmış, hayrına verecek olanda. E o zaman bu gereksiz muhabbetler neden? 6 yıldır bu ırkın peşindeyim Trabzon'da gezmediğim kuşçu kalmadı nerdeyse, bu kuşları eğer para yönünden ele alırsak fiyatlarının uçuk olduğu doğrudur ve iyisini bulmak kolay değildir. Ha pek bilinmeyen ve pek tutulmayan bir ırk olduğuı için ben öncelikle bu ırkı insanlara tanıtma sevdirme amacındayım. Ve benim düşünceme görede bir ırktan anlamayan o ırkı yeni beslemeye başlayacak olan insanlara parayla kuş satmak doğru değildir ki %90 alıcı dolandırılır bu alışverişte. Şimdi lütfen konuyu ilginç yerlere çekmeyin elinizde varsa yazın yoksa susun.
Dostum demek istediğimi anlamıyorsan ses susacaksın.konu kapanmış sen durduk yere yorum yapıyosun sonra da susun diyorsun.

ıy gunler bendede var elımde yaklasık 15 tane bu ırktan var trabzonda beslıyorum turkıyenın her yerıne gonderırım 0536 579 43 98 telden veya burdan ulasırsanız yardımcı olurum tanesı 25 tldır

Geri