Trabzonlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TyflTalha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

TyflTalha

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Talha ÖZTÜRk
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Trabzonda okuyoruz bizdede 1-2 tane olmazsa olmaz :) kostüm olarak iyi değiller ama izleyip almıştım.Erkek çember açısından baya iyi.

allah bol yavru aldırsın. oyunları çok güzel ırklarımızdan bir tanesini bizlerle paylaşmışsınız. ellerinize sağlık

vay vay vay Talha kardeşim senden daha ne numaralar çıkacak merak ediyorum :haha: kuşlar merak uyandırıcı. bu çembercileri videoya almak daha kolay olur herhalde. sonuçta yerde bile oynayan bir ırkmış okuduğuma göre. eşine kur yapmak için etrafında dolanarak oyun yapıyormuş, doğru mu? bir de KTÜ güzel üniversite ne okuyorsun sen?
dostlukla...

Trabzon ırkını beslemek çok zevkli bir uğraş benimkileri bi abi ye hediye olarak verdim çok merak ediyormuş hala ondalarmı bilmiyorum ama isteyen olursa getirebilirim Trabzon'dan zaten bu sitede bir Trabzon ırkı besleyen abi var sanırım Gökhan ATEŞ. Ben Trabzon Yomra Fen Lisesinde Okuyorum üniversiteye 2 yıl var daha :) hedefimiz ODTÜ bilgisayar bölümü inşallah girmek nasip olur.

hadi bakalım inşallah ideallerine ulaşırsın de cemiyetimiz bir ODTÜlü kazanır :haha:
iyi çalışmalar...

Yerkesiklee' Alıntı:
Trabzon tekgugullarıyla alakalı bir video buldum dosya boyutu 3.9 mb.Çember hareketini merak edenler için güzel bir çalışma.

http://rapidshare.com/files/133571082/T ... l.AVI.html

Video için teşekkürler.

Videoyu sunucumuza alıyorum indirmek isteyenler için daha hızlı ve kesintisiz olacaktır.
Videoyu indirmek için Tıklayınız

Paylaşım için çok teşekkürler talha kardeşim,trabzon ırkı her zamn ilgimi çeken yerli ırklarımızdan biri olmuştur.İnşllah beslmek bir gün banada nasip olur.

paylaşım için teşekkürler. görmüş olduk çembercileri sayenizde.

Paylaşım için teşekkürler.Videoyu izlemek daha iyi oldu emeğinize sağlık.

bende ankarada erkek öğrenci yurdu sahibiyim. yurdumun bahçesinde trabzon ırkı güvercin beslemekteyim. müthiş kuşlar müthiş göz zevki yaşatıyolar. bende trabzonluyum bu arada...

alperergün' Alıntı:
ankarada benden başka çemberci besleyen varmı acaba?
Ankara da oyun kuşu dışında başka kuş besleyen çok çokk nadirdir.Bir ara siparişle falan değişik ırklar getirenler çıkmıştı piyasaya belki onlar aracalığıyla alıp besleyenler vardır..

acaba bu kuşlardan temin edebilecek bir arkadaş varmı ? ya da satan? ben besledim ve gayet uyanık kuşlar:)

çok güzel balkonda beslemkte ayrı bir keyiftir. halka çeviriyomu kuşların. ayrıca paylaşımın için teşekkürler...

Geri