trakya güvercini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özkan nazilli
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
selemun alekum byler qeçenlerde trakya güvercini yakaldım dişi qalba balkonuma qelmişdi diğer kuşlarımın yanına nasıl qeldiyse çok güzel bir kuş siyah arkadaşa vericem ama bi değeri varmıdır bu kuşun mesela ne kadar dır ?

Trakya güvercinlerininde her ırkta olduğu gibi iyisi, kalitelisi ,türünün özelliklerini , gerek performas olarak ,gerekse görünüm bakımından ( kostüm renk fiziksel özellikler) gibi en iyi şekilde temsil edeni makbuldür, bu ölçülerde bir maddi değeride vardır elbette .. selamlarŞEREF

özkan nazilli' Alıntı:
selemun alekum byler qeçenlerde trakya güvercini yakaldım dişi qalba balkonuma qelmişdi diğer kuşlarımın yanına nasıl qeldiyse çok güzel bir kuş siyah arkadaşa vericem ama bi değeri varmıdır bu kuşun mesela ne kadar dır ?

TÜRKÇEMİZİ GÜZEL KULLANALIM

resimini koyup ve performansı hakkında bilgi verip daha sonra bu soruyu sormalısın bnce;)

özkan nazilli' Alıntı:

Lütfen ,bu tip başlıklar açarken lütfen resim ekleyerek açınız ki sorularınıza sağlıklı yanıt bulabilesiniz.Kuşunuzun hangi ırk olduğu meçhuldür.Buna istinaden size yardımcı olamuyoruz.

Koymadan konu açma bir daha. Aramızda müneccin yok sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri