Trakya kuşu en iyi hangi ırkla beraber uçar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan che
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

che

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
asdasd afdf
Meslek
fsdfsdf
İlgi Alanı
Bursa ırkı değil mi

arkadaş bide tiple uçur baya yüksek uçucular bende kelebeklerle uçuruyorum

bizim burada(kırklareli) görüyorum bursalarla ucuruyorlar hep karısık topluda ucuyolar birbirine uyumda saglıyolar bursalar bozmuyo yani yerlileri

makaracı bir ırk olan trakya kuşunu makaracı bir kuşla uçurmanın sakıncası olmaz sanırım.
bursa oynarını bence bozabilir. farklı ırklar karışık uçurulduklarında birbirlerini etkiler az da olsa.

Trakya yerlilerinin oynarlarla birlikte uçurulmalarından yana değilim.Çünkü trakya yerlileri özünde çok makara yapan kuşlarken oynarların özünde makara yapma özelliği yoktur.

bence hiç bir ırkla yanyana uçurulmaması gerekiyor ben kendi şahsıma konuşayım en yakın ırk olarak gördüğüm bursa oynarı ile uçuruyorum ama bursa oynarlarım bozulmuş durumda hepsi birer yerli kuş gibi uçuyor bence her ırk kendi bünyesinde uçurulmalı birbirini bozmadan

Ozdemir59' Alıntı:
bence hiç bir ırkla yanyana uçurulmaması gerekiyor ben kendi şahsıma konuşayım en yakın ırk olarak gördüğüm bursa oynarı ile uçuruyorum ama bursa oynarlarım bozulmuş durumda hepsi birer yerli kuş gibi uçuyor bence her ırk kendi bünyesinde uçurulmalı birbirini bozmadan

katılıyorum size..

slm toprağım ne tarafta kuş besliyorsun

Geri