trakya makaracısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan feyzikaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

feyzikaya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Feyzi KAYA
Meslek
elektrik teknikeri
İlgi Alanı
1 çift düz tepesiz ve bir çift tepeli trakya makaracısı lazım yardımcı olmak isteyen arkadaşlara duyurulur elinde olan varsa cevap yazarsa sevinirim.?_ :heyo:

trakyalar arap olması tercihimdir.

fiyat olarak ne düşündüğünü ve kuşların resimlerini koyarsan çok sevinirim ilgin için saol.

ilginize teşekkür arkadaşlar msn adresim : [email protected]. eklerseniz konuşuruz.

yerli kırmızı var TRAKYA yerlisi dediğiniz bizimde yerli dedidiğim
ama şu an yavruları olduğu için satamam
ama buyüdükten sonra olabiliriz
en büyük problem
onları göndermek

evet onları göndermek gerçekten sorun. kırmızılar tepeli mi yoksa düz mü? aslında benim tercihim arap tepeli varsa daha iyi olur.

abi ben bi arap tepelisini bulamadım. inşallah senin istediğin renkten bulunur.

kırmızıların hepsi tepesiz renkleri güzel dönüş ve ölümleri garantidir.
neden diye sorarsan cumartesi günü 04.10.2008 tarihinde 1 tane daha öldü yere çakıldı
2 adet karapal tepesizde mevcut onlarda 4-5 direk dönüyor ama eş değiller yavruları olursa onlarıda satarız
kırmızılardan elimde mevcut yavruda var azmada var

GÜVERCİN' Alıntı:
kırmızıların hepsi tepesiz renkleri güzel dönüş ve ölümleri garantidir.
neden diye sorarsan cumartesi günü 04.10.2008 tarihinde 1 tane daha öldü yere çakıldı
2 adet karapal tepesizde mevcut onlarda 4-5 direk dönüyor ama eş değiller yavruları olursa onlarıda satarız
kırmızılardan elimde mevcut yavruda var azmada var

Cenk bey merabalar maşallah gayet güzel kuşlarınız var performans açısından sanırım mükemmel nitelikte seyretme şansım varsa 4-5 direk makara gelip izlemek isterim Edirne de ikamet etmekteyim tanışmak isterim mümkünse uygun görürseniz sizi ziyaret edelim bilgileriniz için teşekkürler.

şu an onları uçurmuyorum
neden diye soracak olursan
fabrikadan yeni burgaza getirdim kendi kümesime koydum uçurulmayacak kuşların içinde ancak bu kuşlardan
2 çift tekirdağa 2 çiftte hayraboluya söz verdim ve ayırdım. (tepesiz kırmızı)
biz kuşları 3 kankardeş bakıyoruz. Hertürlü cins mevcut bizde ama kırmızılarımız bir başka onların yanında.
pazar günü kısmetse lüleburgazda yapılacak kuş festivali var ben işe gitmezsem (mesai olmazsa bana) bende festivaldeyim gelirsen sana uygun olursa gösterme imkanım olur ancak.

Gelirsen telefonum 05422679760 ararsın görüşürüz.

GÜVERCİN' Alıntı:
şu an onları uçurmuyorum
neden diye soracak olursan
fabrikadan yeni burgaza getirdim kendi kümesime koydum uçurulmayacak kuşların içinde ancak bu kuşlardan
2 çift tekirdağa 2 çiftte hayraboluya söz verdim ve ayırdım. (tepesiz kırmızı)
biz kuşları 3 kankardeş bakıyoruz. Hertürlü cins mevcut bizde ama kırmızılarımız bir başka onların yanında.
pazar günü kısmetse lüleburgazda yapılacak kuş festivali var ben işe gitmezsem (mesai olmazsa bana) bende festivaldeyim gelirsen sana uygun olursa gösterme imkanım olur ancak.

Gelirsen telefonum 05422679760 ararsın görüşürüz.

Çok teşekkürler Cenk bey mutlaka orda olmaya çalışacağım''festivalde'' zamansız çıkan ani işim gereği mesailerim benimde oluyor olmazsa mutlaka görüşmek tanışmak bende isterim gsm:0544 338 47 58 Edirnede ikamet etmekteyim festivalde görüşemesek bile Kırklareline hemen hemen her ay Motosiklet gezisi düzenliyoruz bu gezilerden birinde sizide ziyaret etme şansımız varsa uygun olursanız bu şekilde de görüşebiliriz Edirne ye yolunuz düşerse mutlaka buyrun görüşelim tanışalım misafirim olun.Festivalde görüşmek dileğiyle şimdilik hoşçakalın.

inşallah görüşmek üzere dileğiyle diyorum pazar günü uygun olursa buluşur görüşürüz aynı zamanda bende kırklareliliyim

dostum elimde var ama 10 tane kadar onlarda yeni yeme düşmüş ve yeni azmalığa girecek ve geçenler fotograflarını koyacağım siteye oradan bakarsın beyenirsen anlaşırız eğer beyenmez isen bile sana başka bakarız
önemli olan anlaştıktan sonra onları ta muglaya kadar göndermek

selam küşçu arkadaşlar benim adım Ergin istanbuldan ihtiyacım olan 1 veya 2 çift trakya yerlisi arap ve kırmızı.
tercihim iyi makara sarsınlar 1 veya 2 direk elinizde varsa lütfen çevap yazın telefonum 0533 699 71 87

ARKADAŞLAR NEREDE BU TRAKYA TEPESİZLER 2,3,MİNARE YAPAN NEREDE ?
NEDEN SATILMİYO ONLAR SATAN VARSA LÜTFEN İRTİBATA GECELİM
BEN ERGİN İSTANBULDAN TELEFONUM 0533 699 71 87
TEŞEKÜRLER

arkadaşlar ben tekirdağdayım yalnız uzak yere yollayamam 2 adet küllü eş 2 adet arap tepeli 2 adet arap tepesiz 3adet beyaz tepesiz beyazlar eş değil 2 adet sarı tepeli 2 adet beyaz tepeli 2 adet kırmızı tepesiz 2 adetlerin hepsi eştir sadece 3 beyaz eş değildir.yerinde görebilirsiniz kümes kurdum fakat komşularla papaz olduk hepsini satıcam uygun bişeyler yaparım kuşlar hakiki trakya yerlisidir bilenler bilir tekirdağlı şenolun kuşlarıdır.
[email protected]

Geri