TRAKYA YERLİ GÜVERCİN ALMAK İSTİYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ergolayfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ergolayfa

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ergin arslan
Meslek
denizci
İlgi Alanı
selam kuşcu arkadaşlar trakya yerlisi tepesis güvercin aramaktayım
özelikleri: iyi makara yapan 1 veya 2 minare kadar
renk : siyah,kırmızi,beyaz
bu kuşlardan satan arkadaş varsa lütfen mail veya telefonna arayabilir,
mail adresim [email protected]
tel: 0533 699 71 87
adım Ergin Arslan
TEŞEKÜRLER;

bir yada iki minare yapanını bulman biraz zor. ama bir iki direk belki bulabilirsin. kırklareli ve tekirdağda performansa yönelik yerli besleyenler var. edirnede performanstan ziyade kostüm önplanda.

ERDEM KARDEŞ TEŞEKÜRLER CEVBIN İÇİN AMA NEDEN BULABİLİRSİ YOKMU YANİ

ben kırklarelı babaeskıden sami bende yere kadar dusen tepesız beyaz var her seyıyle mayer tel 05444028725

ergolayfa' Alıntı:
selam kuşcu arkadaşlar trakya yerlisi tepesis güvercin aramaktayım
özelikleri: iyi makara yapan 1 veya 2 minare kadar
renk : siyah,kırmızi,beyaz
bu kuşlardan satan arkadaş varsa lütfen mail veya telefonna arayabilir,
mail adresim [email protected]
tel: 0533 699 71 87
adım Ergin Arslan
TEŞEKÜRLER;
ergin bey siz ilk önce trakya yerlisinin özelliklerini iyi bir araştırın ondan sonra almak için karar verin derim ben size . çünkü trakya yerlisi mardin gibi bir iki minare çıkmaz oyun yaparak takla atarak. trakya yerlisi dediğimiz kuş yani bizim has safkan kuşumuz kümesinin üzerinden geniş daire çizerek bulutlara çıkar .bulutların arasındanda kaptırdınmı yere kadar takla atarak makara yapar ve çakılır ölür .ama ilaki alıcam diyorsanız sami arkadaşımızın dediği gibi tekirdağ bu kuşlarda profosyonel . tekirdağa gidin kümesleri gezin vede görerek alın .artı yere nasıl çakılmalarını önlediklerini öğrenin derim ben size .

arkadas bır minare kadar saran demek istemis oda olur dusenle hıc takla atmayanı es vur okadar sarar benımkılerı aynı kan bır saat ucar sınekte sardımı yere kadr duser catıya ve sert bır yere carparsa olur tabıkı ama yere duserse sadece sersemlıyolar dustugu yerde bırkac saat kalıp kafayı toplayınca gerı gelıyolar eger yere dustuyse elle yakalayıp eve getırıyorum mazallah dustugu yerde kedı kopek insan olursa gotururler oyuzden dustugu yerı gorup gıdıp alacaksınız sonu kotu olabılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri