Trakya yerlilerim 2011

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan west
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Selamlar hayrettin bey maşallah çok güzel makaracılar.Yavrulardan varsa bir çift istiyorum.Güle güle uçurmanız dileğiyle...

Mesut24' Alıntı:
Selamlar hayrettin bey maşallah çok güzel makaracılar.Yavrulardan varsa bir çift istiyorum.Güle güle uçurmanız dileğiyle...
selamlar Mesut bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.fakat yerlilerimin sayısı az olduğu için şuan kendime kadar üretebiliyorum...saygılar

HAYRETTİN BEY MERHABA.
KUŞLARINIZ ÇOK GÜZEL MAŞALLAH.
BEN ŞUNU MERAK EDİYORUM. DOLAPÇI, DÖNEK, ARASINDA FARKI AŞAĞI YUKARI TAHMİN EDEBİLİYORUM. AMA MAKARACIYI BEN DAHA ÖNCE GÖRMEDİM. DÖNEK İLE MAKARACI ARASINDAKİ BENZERLİKLERİ VE FARKALARI ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM.
SAYGILAR.
SEÇKİN

seckin79' Alıntı:
HAYRETTİN BEY MERHABA.
KUŞLARINIZ ÇOK GÜZEL MAŞALLAH.
BEN ŞUNU MERAK EDİYORUM. DOLAPÇI, DÖNEK, ARASINDA FARKI AŞAĞI YUKARI TAHMİN EDEBİLİYORUM. AMA MAKARACIYI BEN DAHA ÖNCE GÖRMEDİM. DÖNEK İLE MAKARACI ARASINDAKİ BENZERLİKLERİ VE FARKALARI ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM.
SAYGILAR.
SEÇKİN
Seçkin bey merhaba öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
dönek ile Trakya makaracılarının tek ortak özelliği rumeliden gelmeleridir.Başka uçum ve dönüm olarak birbirinden çok farklı ırklardır.Trakya makaracıları yukarıdan aşağıya doğru kafasının arkaya bırakarak seri bir şekilde metrelerce makara yapar, uçum olarak daha uzun süre uçarlar ve ahlak konusunda çok akıllı kuşlardır.Dönekler ise daha kısa uçumu olan pırıltıya duyarlı belli bir yükseklikte pırıltı verildiği zaman kanatları toplayarak seri bir şekilde dönen bir ırktır.bilgimce bunları söyleyebilirim.MAKARACILARIN videolarınıda ekleyeceğim.oradan daha iyi gözlemleyebilirsiniz SAYGILAR.......

HAYRETTİN BEY AYDINLATICI BİLGİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.
SELAMLAR.
SEÇKİN

Geri