TRAKYA YERLİLERİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan koray_a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
  • Etiketler Etiketler
    trakya güvercini

koray_a

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
koray akpınar
Meslek
pc donanım
İlgi Alanı
Kediler
Geçen gece güvercin ilanlarına bakarken kuşları çok beğendim. Beslediğim bildiğim bir ırk değil en kötü ihtimal dedim bakıcı olarak kullanırım bu ırkın yavru büyütme konusunda başarılı olduğunu öğrendim. Şansımada ertesi gün İstanbula gelecek bir arkadaşı varmış saolsun kırmayıp gönderdi kuşları. Ayrıca 1 çift için anlaşmıştık 1 adedde kuşların yavrusundan hediye göndermiş kuşlar 3 tane çıkınca şaşırdım açıkcası, anlaştığımız fiyat çift içindi o 1 kuşu kar sayacak çok adam var.Tekirdağdan sayın Serkan Şentürke örnek davranışından dolayı tüm güvercinseverler ve kendi şahsım adına teşekkür ederim tüm kuşcu alemine örnek bir davranış,mezattan bir çift yoz alınacak fiyata hem ırk kuş hemde hediyesi :bravo:
Kuşlar istanbula geldikten 1 gün sonra bana ulaştılar bu esnada biraz hırpalanmışlar biraz sakinleşip banyodan sonra temiz ve net resimleride koyarım.
Sizce trakya severler nasıl kuşlar saf ırkmı?

Ekli dosyalar

• DSCN2633.webp
    DSCN2633.webp
    248.7 KB · Görüntüleme: 1,745
  • DSCN2635.webp
    DSCN2635.webp
    276.9 KB · Görüntüleme: 1,765
MİS GİBİ ..GÜZEL NE KELİME..

SEVİNDİM..AKILLI KUŞLARIN OLDU. :tamam: HEM UÇAR HEM DE BOL TAKLA ATAR ..ŞAM'DA KAYISI..MAŞALLAH.

GÜLE GÜLE BESLEMENİ TEMENNİ EDİYORUM. :slm:

Sağol Türker abi yerden dolayı fazla kuş uçmuyor damlara atıyor,bazılarıda aynı model binalar olduğu için yerini karıştırıyor başka balkonlara gidip kaybolabiliyor,bakalım bunlar dediğin gibi akıllı olacaklarmı.

koray_a' Alıntı:
Sağol türler abi yerden dolayı fazla kuş uçmuyor damlara atıyor,bazılarıda aynı model binalar olduğu için yerini karıştırıyor başka balkonlara gidip kaybolabiliyor,bakalım bunlar dediğin gibi akıllı olacaklarmı.
bodrumu bile bulurlar..

2 erkek 1 dişi herhalde bunlar .tek erkeğe geçici bir dişi ayarla .başını bağla . :hhh: kaçmasın.!

sonra diğerlerinin dişi yavrusu olunca o na eş edersin..yuvarlak yumurtalar dişi olur.. :hhh:

bol bol kırmızıların fotosunu yükle görelim..yağ bezeleri yok gibi.. :hhh: anladın sen o nu !

Ben bu kuşlardan haz etmedim, bu ırkın özelliğimi yetiştirme tarzımı bilmiyorum kümesin kapısını açacam gurk gurk yabani gibi barıp çırpınmaya başlıyolar.İnsana karşı uysal değiller vahşi hayvanlar.

koray beğenmediysen adresimi vereyim hemen bana gönder :))

mis gibi saf ırk kuş bulmuşsun nesini beğenmiyorsun, kuşlar sal bizi uçalım diyorlar :)) dışarı fırlama sebepleri de genel de bu kuşlar salmalarda beslenir, geniş ferah mekan, senin kümes dar gelince, dışarı çıkmayı o yüzden istiyorlardır :))

Slm bu cins kuşlardan bakan biri olarak gayet güzel kuşlar almışsın felixe de katılıyorum sıkıntıya gelecek cins değildirler gönlünce beslemeni temenni ederim saygılar.

çok güzeller tüyleri kadar hayrını gör bende bunlardan besledim güzel yavru bakıyorlat :D

Yorumlar için sağolun beğenmenize sevindim, Mesut abi bunlar dışarı çıkmak istemiyorki kümes sabahtan beri açık dışarı adım atmadılar hayvanlar güneş görmemiş heralde yadırgadılar.Ama piskopatlık var bunlarda sabah kendileri çıkmayınca ben zorla dışarı çıkartayım banyo yapıp güneşlensinler dedim elime saldırıp kanat vuruyolar bide gurkgurk artislenio çakallar. Ama zorla güzellik oldu dışarı çıkartıp kapıyı kapadım uzun süre tek gözleri havada tedirgin gezdiler sonra bir güzel banyo ardından güneşlenme keyifleri yerine gelmiş olacakki birde üstüne çiftleştiler, takım olanlar şimdi yuva kızdırıyor torunlar gelir yakında. :heyo:

Geri