koray_a
Üye
- Ad Soyad
- koray akpınar
- Meslek
- pc donanım
- İlgi Alanı
- Kediler
Geçen gece güvercin ilanlarına bakarken kuşları çok beğendim. Beslediğim bildiğim bir ırk değil en kötü ihtimal dedim bakıcı olarak kullanırım bu ırkın yavru büyütme konusunda başarılı olduğunu öğrendim. Şansımada ertesi gün İstanbula gelecek bir arkadaşı varmış saolsun kırmayıp gönderdi kuşları. Ayrıca 1 çift için anlaşmıştık 1 adedde kuşların yavrusundan hediye göndermiş kuşlar 3 tane çıkınca şaşırdım açıkcası, anlaştığımız fiyat çift içindi o 1 kuşu kar sayacak çok adam var.Tekirdağdan sayın Serkan Şentürke örnek davranışından dolayı tüm güvercinseverler ve kendi şahsım adına teşekkür ederim tüm kuşcu alemine örnek bir davranış,mezattan bir çift yoz alınacak fiyata hem ırk kuş hemde hediyesi :bravo:
Kuşlar istanbula geldikten 1 gün sonra bana ulaştılar bu esnada biraz hırpalanmışlar biraz sakinleşip banyodan sonra temiz ve net resimleride koyarım.
Sizce trakya severler nasıl kuşlar saf ırkmı?
Kuşlar istanbula geldikten 1 gün sonra bana ulaştılar bu esnada biraz hırpalanmışlar biraz sakinleşip banyodan sonra temiz ve net resimleride koyarım.
Sizce trakya severler nasıl kuşlar saf ırkmı?