eren küllü
Üye
- Ad Soyad
- Eren İBOLAR
- Meslek
- Bankacı
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolga Akgöz' Alıntı:Maşallah küllülerin mükemmel.uçuruyormusun küllülerden.Renkleri ve gözleri güzel.umarım performanslarıda güzeldir.Hayrını gör.
tayfun.akar' Alıntı:Tüm dostlara selamlar,
Daha önce küllülerinizi Tekirdağ festivalinde görmek nasip olmuştu. Sarılarıda bol bol ürettiğinizi görüyorum.
Bu kusların bu tarz yetistiriciler tarafından, beslenip değer verilmesine bir güvercinsever olarak çok seviniyorum.
Umarım ilerleyen yıllarda , bu güvercinler icin güzel calısmalar da yapacagız.
Saygılarımla
Tayfun AKAR
Tolga Akgöz' Alıntı:Tayfun bey benim gördüğüm kadarıyla özellikle küllülerde çalışılacak bir şey kalmamış.yeşil boyunlular türünün bence örnekleri.göz,gaga,renk kuşak ve sitilleri itibari ile uçurulabilecek lezzetteler.geriye tek kalan bu kuşları salıp keyifle seyretmek.Tabiki makarayıda arada es geçmeyelim.makarada kuşa bir o kadar özellik katıyor.iyişallah bu güzellikteki kuşların makara özelliğide oturmuştur.
eren küllü' Alıntı:sağalasın abi de niye aprak deniyor. anlamı ne küllü kuşu cok güzel bir kuş uçuş anlamında dönüş anlamında kafa olarakta akıllı kuşlardır. yakında yeni yavru resimleri yükliycem onlar daha da güzeller
eren küllü' Alıntı:Hüseyin abi yorumların ve fikirlerin için teşekkürler.senin bu düşündüğün kuşlardan bolca ürettim herzaman kapım açık buyrun beklerim küllü kuşun hastasıyım cok kümesler gezip gördüm çok uğraştım ama istediklerimi yaptım bunu sizlerle paylaşmak isterim syg larımla..