Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şeref' Alıntı:Ne güzel kuşlar maşallah , renkleri çok iyi uçuruyormusun bunları , HÜseyin ciğim .. Dönüyorlarmı .. sağlıla kal .. selamlarŞEREF
şeref' Alıntı:Selamlar Hüseyin , ben çok anlamıyorum Trakyalardan malum taklacı ya merakım var , ancak buralara gelince ister istemez yavaş yavaş tanımaya başladım , bura da görüştüğüm bir kuşçu arkadaş var o da Tarkya yerlisi bakıyor, kuşları hep koyu renk kırmızı , portakal , çikolata , koyu gök , vs tabi siz bu reklere daha faklı adlar vermişsiniz örneğin çikolataya kara pal diyorsunuz sanırım ..
Neyse sormak istediğim iki soru var sana; Bu bahsettiğim arkadaşın kuşları çok uzun süre uçmuyor , ve yüksekte kısa süre kalıyorlar , yere alçalmaya başlayınca çift taklaya benzer bir helezonla dönüyorlar , bazıları mesafe yi çok tutturamayıp yere çakılıyor , sakatlanıyor , bu makbülmü ?
Diğer sorum şu ; Ben Trakya makaracılarından bakıcı olarak kısır bir takım arap edinmiştim bu kuşlara yumurta çektim , kısa sürede alıştılar , ancak iki ay sonra , yine yumurta çektiğimde yavruları büyütemediler yavrular öldü ..Yavruların ölümünü takip eden haftada kuşlar birkaç gün ara ile kaçtı , altlarında yumurta yavru varken iyi kötü uçmuşlar çevreyi öğrenmişledi, hatta yakın bir çimento fabrikası var, orada yüksek bir deponun üzerine konar bekler ve sonra kalkar eve gelirlerdi ..
İşte bunlar yavru ölünce yine o kondukları yere gitti ve önce erkek uçtu ardına bile bakmadan çarşıya kaydı, sonra ki günlerde de dişisi aynen ..
Bu na yakın durumları bahsettiğim arkadaşta yaşıyor , aylardır baktığı kuşlar bir uçuyor yönünü değiştirip kayıyor gidiyor ve geri de gelmiyorlar .. Trakya yerlilerinde eve sadakat konusunda bir sorun varmı bu özel bir durummu . teşekkürler .. selamlarŞEREF
şeref' Alıntı:Selamlar Hüseyin , ben çok anlamıyorum Trakyalardan malum taklacı ya merakım var , ancak buralara gelince ister istemez yavaş yavaş tanımaya başladım , bura da görüştüğüm bir kuşçu arkadaş var o da Tarkya yerlisi bakıyor, kuşları hep koyu renk kırmızı , portakal , çikolata , koyu gök , vs tabi siz bu reklere daha faklı adlar vermişsiniz örneğin çikolataya kara pal diyorsunuz sanırım ..
Neyse sormak istediğim iki soru var sana; Bu bahsettiğim arkadaşın kuşları çok uzun süre uçmuyor , ve yüksekte kısa süre kalıyorlar , yere alçalmaya başlayınca çift taklaya benzer bir helezonla dönüyorlar , bazıları mesafe yi çok tutturamayıp yere çakılıyor , sakatlanıyor , bu makbülmü ?
tayfun.akar' Alıntı:Tüm dostlara selamlar,
Hüseyin cok güzel bir ortam oluşturmuşsun, hepsi çok güzeller.Özellikle yeni yeme inmiş avruların ( kırmızı) , sırığa ihtiyacı olmayacak gibi görünüyor.Beyazlardaki sıkışıklık konusu Trakya'nın genel sorunu gibi, diger renklere göre dönüslerde sıkıntı yaşanıyor.Umarım bu sorunu el birliği ile çözecegiz.
turan_44' Alıntı:değerli dostum canım kardeşim H.HÜSEYİN AYDOĞMUŞ diğer ırklarda olduğu gibi bu ırktada başarını kanıtlamış,iyi ve sağlam kuşlar üretmişsin,ALLAHIM Emeklerini boşa çıkarmasın,tüylerince hayrını gör.
SAYGILAR SELAMLAR
TURAN ONARAN