Trakya Yerlisi Resimleri ( Bülent ÖZDEMİR)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
erkekkullueditedtg5.jpg

fotoraftepelibeyazlaredfc3.jpg

siyahyavrulareditedil4.jpg

teksyahyavruol5.jpg

tepeszsyahlar02editedoq5.jpg

memnun oldum ozan beni elektrikçi recep sezere sorabilirsin derneğe her zaman gelemiyorum ama görsen muhakkak tanırsın belki bende seni tanırım saygılarla

bu kuşlar çok güzel ya araplarına bayılıyorum. allah bol yavru aldırsın.

inşallah abi . bol yavrulu günler geçiririz.

slm bülent bey kuşlarınız harıka tepelılerın var bol yavrulu sezon dıleğıyle saygılar

bende beyazı arka tepelisi var çok güzel kanat sesi var

evet uçuruyorum kuşlarımı ve trabzon var kırmızı renk aynen arka tepe

slm bende bugün lüle burgazdaydım bu kuşların aynilerini gördüm güzel ırklar maşallah tüyü kadar hayırını görün

arkadaşlar yorumlarınız için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum inşallah sizlerde kuşlarınızızdan tüğleri kadar yavrular alırsınız ben kuş satmıyorum bu arada geçmiş ramazan bayramınızıda kutluyorum

bol bol yavru alırsın inşallah maşallah güzellermiş

Neden bülent abi biraz bilgilerini paylaşsan.Saygılarımla

kış yavruları genelde pişik oluyor en ufak hastalıklara bile direnç gösteremiyorlar yani kısacası büyüklük,irilik ve uçuş ferformansı bakımından yaz yavruları kadar olamıyorlar belki güneşle alakası olabilir yada vitaminle yazın her türlü vitamin alabiliyorlar ama bazı arkadaşlar tam tersine kışın çok güzel yavrular alabiliyorlar saygılarımla
kazimcankurt' Alıntı:
Neden bülent abi biraz bilgilerini paylaşsan.Saygılarımla

Katılıyorum ona tek olarak bastırırsan güzel yavru olabilir.Abi birde ebeveynler kaliteli olması lazım.Bende zamanında bir çift saya vardı ya annesi bitirdi beni kafasını kopartacak kadar oldum fakat sabır herşeye kadir....

Ozdemir59' Alıntı:
benim kuşlarımın içinde hiç yavrusunu almadığım kuşlarımda var yavrularını beğenmiyorum ama vermeğede kıyamıyorum o yüzden onlara yumurta aktarıyorum ve genelde yavruları tek tek büyütüyorum

Anlıyorum abi bilinç altında yapılan şeylere bi engel yok.Fakat bu işlem ırk bozmak için kulalnılırsa sonu hiç iyi olmuyor.abi 2 yıl kadar oldu seni tanıyalı kendi sitenden izlemiştim kuşlarını bilinçli yetiştiriciler senin gibi olmalılar.Seni bu yüzden çok takdir ediyorum inşeallah birgün kümesim ve bir günde senin gibi kuşçu olurum

saygılarmla MUĞLA'dan Kazim CANKURT...

teşekkür ederim bu güzel sözlerin için insan oğlu hatalar yapabilir ama önemli olan hatalarından ders alıp doğruyu bulmaktır biz bu kuşçuluğu yapıyorsak niye bilinçli olmayalım en iyisini yapmaya çalışmayalım inan bilmediğimiz o kadar çok şeyler varki kuşçuluk hakkında önemli olan ukalaca çok bilmişlik yapmak değil bilmediğimiz konuları öğrenip kendimizi geliştirmemizdir göreceksinizki yaptığınız işten gerçekten zevk alacaksınız saygılarımla

abı kusların cok guzel urete bılıyosan ne mutlu

Geri