Trakya yerlisi Tekirdağ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozdemir59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Paylaşım İçin Teşekkürler. Allah Sahibine bağışlasın.Sağlıklı Yavrular almanız dileklerimle..
Maşallah Beyaz tepeli olanlar çok güzel görünüyorlar.

Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

İşte bizlere bir başka mükemmel görüntüler.Maşallah çok güzel kuşlar.Oynardan sonra aklıma gelen tek makaracı ırk trakya yerlileridir.Geçmişte kırmızılarından beslemiştim kanarya diye tabir edilenlerinden.Araplarda çok güzele benziyorlar,biz yöremizde bu parlaklıktaki araplara çingene arabı deriz,ve bu özelliği onlara daha da değer katar.Paylaşımınız için çok teşekkür eder,paylaşımlarınızın devamını bekleriz.Esen kalın.

güzel kuşlar maşallah arap olanlara hasta oldum yani . allah bol yavru aldırsın . selamlar.

Feyzi Muğla Araplarına Benziyormu Sence?

GÖZ OLARAK GAGA OLARAK İYİ LER. AMA KUYRUKLARI BENZEMİYOR GAGALARIDA BİRAZ KISA MUĞLA KUŞLARINA GÖRE SANIRIM. AMA İİYİ LER YANİ HÜSEYİN

ben beyazların tepelerine bayıldım.

ömer gerçekten çok güzel kuşlar değerini bilmek lazım allah sahibine bol yavru aldırsın. bunlardan bulabilirmiyiz. çok hoşumaa gittiler özellikle araplar.

feyzi hüseyinin sorduğu soruyu bende soracağım ya muğla araplarına çok benziyor

Arkadaşlar yorum ve görüşleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ayrıca tüm güvercinsever arkadaşlara sağlıklı ve bol yavrulu bir sezon geçirmelerini dilerim BÜLENT ÖZDEMİR TEKİRDAĞ

Ayrıca bahsettiğiniz muğla oynar güvercin resimlerini bende merak ettim hangi konu altında resimleri görebilirim yardımcı olursanız sevinirim

evet araplar gerçekten baya bi benziyorlar. bu kuşlar harika gerçekten değerini bilin abi saygılar.

inşallah yolumuz düşerde bi ziyarete gelip şu araplara bakarız. tabi müsade olursa.:I)

sizin gibi kuş sevenlerle tanışmak bize şeref verir. gerçekten bu kuşlar paha biçilmez.

siyah renklilere genelde trakya yöresinde murakat denir. beyaz gagalı, tozluksuz, 16 kuyruk ve kuyruk üstü olmayanlar makbuldür. bir zamanlar aynı bunun gibi bir erkek murakatım vardı fakat bir türlü murakat bir dişiyle eşleştirebilmek nasip olmamıştı.

abstract' Alıntı:
siyah renklilere genelde trakya yöresinde murakat denir. beyaz gagalı, tozluksuz, 16 kuyruk ve kuyruk üstü olmayanlar makbuldür. bir zamanlar aynı bunun gibi bir erkek murakatım vardı fakat bir türlü murakat bir dişiyle eşleştirebilmek nasip olmamıştı.
tabi illere göre isimler değişebilir fakat bahsettiğiniz ismi buralarda duymadım genelde burada yerli kuş diye geçiyorlar saygılarımla

Geri