trakya yerlisi yüksek uçucularım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
A

Anonymous

Misafir

Maşallah çok güzel kuşlar..Yalnız Bir sorum olacaktı amatörlüğüme verin kırmızılar çakal diyecegim ama değil bursalı diyecegim oda degil gibi cinsi nedir ?

Bende beslemek istiyorum fakat bizim buralarda makaracı bulmak zor bir iş ayrıca aldığım makaracıları da damızlık olarak beslemek istiyorum.İlk yavrularıda damızlık beslemek ve 2. yavruları anne ve babalarıyla salmak istiyorum fakat makaracı yok.

Kuşlarınız Çok Güzelmiş......

''Kağan Kaplan''

kuşlarınız guzelmiş masallah bende van yüksek ucucusu beslıyorum acaba sizdekı bu kuşların ucus özellıklerınden bahsedebılır mısınız?tesekkurler...

Tüm arkadaşlara teşekkürler...

bora83' Alıntı:
kuşlarınız guzelmiş masallah bende van yüksek ucucusu beslıyorum acaba sizdekı bu kuşların ucus özellıklerınden bahsedebılır mısınız?tesekkurler...

aşağıdaki verdiğim linke tıklayarak özelliklerini öğrenebilirsiniz ilginize teşekkürler.

http://www.makaraciguvercin.com adresinden ve sitemizin trakya yerlisi bölümünden bilgi edinebilirsiniz...

icessberg' Alıntı:
Maşallah çok güzel kuşlar..Yalnız Bir sorum olacaktı amatörlüğüme verin kırmızılar çakal diyecegim ama değil bursalı diyecegim oda degil gibi cinsi nedir ?

TRAKYA YERLİSİDİR ARKADAŞIM.

maşallah bendede bunların erkeği var uçuşları çok güzel en çok uçan kuslarımdan yüksek uçuyo maşallah

Maaşallah, Allah nazardan saklasın, bol yavru ve güle güle uçurmak nasip etsin. Kardeşim ben Gaziantepteyim. Bu ırktan edinmek istiyorum. Bana yardımcı olabilir misin?

İlginiz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Yerlilerimizden edinmek konusunda size yardımcı olamayı çok isterdim ancak bu sezonda ki tüm üretimlerimin yeni sahiplerini geçtiğimiz aylarda belirledim kısaca bu yılki üretimlerim ancak kendi damızlığımı idare edecek kadar ve söz verdiğim kişilere verecek kadar yerlim var.bu sene mümkün değil kusura bakmayın...Başka bir yetiştiriciden de kuş alıp göndermek vermek prensibim değil...

ilginize teşekkürler...

Geri