Trakya yerlisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mesut24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Mesut24

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Mesut Bey
Meslek
Grafiker
İlgi Alanı
Herkeze merhabalar.Bir çift portakal rengi veya kırmızı trakya yerlisi almak istiyorum.Amacım günlük kuş beslemek değil soy takibi yaparak kendimce değerli kuşlar beslemek.Elinde huyu suyu belli üretmeye değicek trakya yerlisi olan abilerim veya kardeşlerim bana yardımcı olurlarsa sevinirim.

msn adresim [email protected]. İlginize şimdiden çok teşekkürler.Saygılar...

Mesut kardeşim bu aradığın kuşların en güzellerini Trakyada Tekirdağda bulabilirsin.bende daha önceleri bu kuşlardan çok ürettim.pazar günleri öğleden sonra mezat yapılır.buradaki tümarkadaşlar sana seve seve yardımcı olurlar.ayrıca Tekirdağ derneğini internettende inceleyebilirsin.Derneğimiz dışarıdan gelen müsafirlerini çok güzel ağırlar.araştırmanı dilerim. Selamlar.

Tolga bey ilgi ve alakanıza öncelikle teşekkür ederim.Lakin ben istanbulda yaşıyorum ve öğrenciyim.Keşke şuan için imkanım olsada tekidağa gidebilsem.Tekirdağda amcam yaşıyor fakat oda trakya yerlilerinden pek anlamaz taklacı beslemekte kendisi.Bana İstanbul içinde yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.Saygılar...

Aklımdan geçen ne biliyormusun.Sen kuşları boş ver okulunu oku.Darılmaca yok.sen öyle deyince eski günlerim aklıma geldi sırf kuşları uçurmak için sabahtan okul çantasını merdiven altına saklayıp çatıya çıkar akşamın nasıl olduğunu anlamazdım bile.ama sen böyle yapmıyorsundur eminim.İstanbulda bizim bu kuşlardan besliyen kimseyi tanımıyorum ama şunu unutma bu kuşlardan damar yapıp daha iyilerini arıyorsan kuşlarını müsait olduğunda yaz tatilinde hafta sonunda kendin gelip görüp yerinde uçurupta almanı isterim.burada bulacağın bu kuşlar sana kuşçuluk yaptırır.

Tolga bey beni yanlış anladınız:) Ben üniversite öğrencisiyim neye nekadar zaman ayracağımın farkındayım taktir edersinizki.Ama bundan 2 3 sene evvelinde sizin öğrencilik yıllarınızdaki anılarınızı birebir yaşamadımda diyemem :))
Sizemizde trakya yerlilerimize gönül vermiş abilerimiz olduğundan bana yardımcı olabileceklerini umuyorum.Tabiki gidip yerinde görüp almak gibisi yoktur fakat sizemizdede laf olsun diye trakya yerlisi besleyenlerin olacağını sanmıyorum.Bu nedenle sizemizdeki trakya yerlisi besleyen abilerimizin ne kalitede kuşları olduğunu tartışmaya gerek bile olmaz.Bir çift bende edinebilirsem olanaklarım doğrultusunda üretmek ve seyretmek başlıca gayemdir.Saygılar...

Mesut acele etme kuş konusunda bence mart ayında bir pazar günü kendine vakit ayır ve tekirdağa gel ayrıca resimlerini görüpte kimseden kuş alma trakya yerlisi bir performans kuşu olduğu için resimlerden bir şey anlayamazsın uçuş ve dönüş gerekli saygılarımla
mesuto' Alıntı:
Tolga bey beni yanlış anladınız:) Ben üniversite öğrencisiyim neye nekadar zaman ayracağımın farkındayım taktir edersinizki.Ama bundan 2 3 sene evvelinde sizin öğrencilik yıllarınızdaki anılarınızı birebir yaşamadımda diyemem :))
Sizemizde trakya yerlilerimize gönül vermiş abilerimiz olduğundan bana yardımcı olabileceklerini umuyorum.Tabiki gidip yerinde görüp almak gibisi yoktur fakat sizemizdede laf olsun diye trakya yerlisi besleyenlerin olacağını sanmıyorum.Bu nedenle sizemizdeki trakya yerlisi besleyen abilerimizin ne kalitede kuşları olduğunu tartışmaya gerek bile olmaz.Bir çift bende edinebilirsem olanaklarım doğrultusunda üretmek ve seyretmek başlıca gayemdir.Saygılar...

ÖZDEMİR arkadaşımız doğru söylüyor . Bende trakya yerlisi bakıyorum ,trakya yerlisini uçuracaksın öyle alacaksın uçuşu dönüşü harika olacakki .sende beyeneceksinki !kuş aldım diye bilesin .saygılarımla Ö .PAPATYA

Geri