TRAKYALARIMA YORUM ALABİLİRMİYİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre_tç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

emre_tç

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre toç
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf1083.webp
    Fotoğraf1083.webp
    17.1 KB · Görüntüleme: 872
  • Fotoğraf1084.webp
    Fotoğraf1084.webp
    13.9 KB · Görüntüleme: 852
  • Fotoğraf1086.webp
    Fotoğraf1086.webp
    16.2 KB · Görüntüleme: 870
  • Fotoğraf1085.webp
    Fotoğraf1085.webp
    15.8 KB · Görüntüleme: 890
trakya şivesi ile "maşallah güzeller be yaa" :)

güle güle besle maşallahı var kusların :))))

SLM kuşun sağlıklı ama istenilen özellikte değil anlayacağın iyi değil rengi çok bozuk saygılar

kuşların gerçekten güzel.. tüyleri kadar ömürleri olsun..

suat39' Alıntı:
SLM kuşun sağlıklı ama istenilen özellikte değil anlayacağın iyi değil rengi çok bozuk saygılar
nasıl olmalı peki kusurlarını sayarmısınız lütfen ?

[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf1088.webp
    Fotoğraf1088.webp
    16.4 KB · Görüntüleme: 841
emre_tç' Alıntı:
suat39' Alıntı:
nasıl olmalı peki kusurlarını sayarmısınız lütfen ?
Öncelikle trakya kuşlarının özelliklerine siteden bakabilirsin bu cinsler 6 ana renkte olur (beyaz, küllü,sarı,kırmızı,siyah ve kahverengi tepeli yada tepesiz olarak)Bu renkler canlı parlak ve kafadan kuyruk ucuna kadar aynı tonda olmalıdır seninkiler kuyrukları bozuk gövde kısımlarıda tam anlaşılmıyor serbest olarak elinde tutmadan foto eklersen daha iyi anlaşılır.örnek resim koyuyorum saygılar.

Ekli dosyalar

• tekirdag-guvercin-087.webp
    tekirdag-guvercin-087.webp
    140.9 KB · Görüntüleme: 804
suat bey dişi trakyama aynı yukarıdaki 2 kuş gibi aynı renk aynı formdalar ama gagasını ucunda çok hafif bir siyahlık var diger kuyruk kanatları beyaz olan ise doğrudur tam trakya değildi vede bu sabah kaçtı kümesten şimdi aynı dişi formunda bir erkek alcam ama her trakya yerlisi makara sararmı yani makara sarmayanlarıda oluyormu bu kuşların nasıl olmalı anlatırmısınız :)

[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf1090.webp
    Fotoğraf1090.webp
    18.8 KB · Görüntüleme: 683
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf1093.webp
    Fotoğraf1093.webp
    12.7 KB · Görüntüleme: 676
bildiğim kadari ile trakyalar makara sarmaz saranıda nadirdir saten genelde onu bakıcı olarak kullanırlar yavruya iyi baktığı söylernir tabiki bu kuşun karakterinde olan bişey bana göre

Lethaus' Alıntı:
bildiğim kadari ile trakyalar makara sarmaz saranıda nadirdir saten genelde onu bakıcı olarak kullanırlar yavruya iyi baktığı söylernir tabiki bu kuşun karakterinde olan bişey bana göre
Slm lar yanlış biliyorsunuz trakya kuşları makaracı ırklardır makara sararken yere düşüp telef olanları var yada en kötü 2 3 sıralı takla atanları var ama kuşlar çoğu kostüm için kırıldığından yere düşenleri çok nadirdir olanda uçurmaz zaten hayvan telef olmasın diye.Kendi kuşlarımın bazılarının fotosunu koyuyorum benimkilerin arasındada kırılmışlar var.

Ekli dosyalar

• abc (4).webp
    abc (4).webp
    411.5 KB · Görüntüleme: 666
bu şimdi nasıl rengi falan buna güzel bi erkekte alcam ama henüz uçurmadım ben uçurdummuda 15 kuş birden uçururum

Ekli dosyalar

[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf1090.webp
    Fotoğraf1090.webp
    18.8 KB · Görüntüleme: 673
kuş diri kafa yapısı falan güzel ama kuyruk rengi bozuk gibi duruyor tam seçemiyorum bu kuş azman değil ise yumurtlamadan uçurma kaçırabilirsin dişileri alıştırmak daha zordur.Diğer kuşların ne cins onlarıda koy görelim ama yakından çek.

izmirde pek tutulmuyor böyle kuşlar ama tabiki her örenin kendi güzelliği var ...

[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf1095.jpg
    Fotoğraf1095.jpg
    133.7 KB · Görüntüleme: 613
  • Fotoğraf1096.webp
    Fotoğraf1096.webp
    59.8 KB · Görüntüleme: 667
  • Fotoğraf1097.webp
    Fotoğraf1097.webp
    59.2 KB · Görüntüleme: 649
  • Fotoğraf1099.webp