emre_tç
Üye
- Ad Soyad
- emre toç
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasıl olmalı peki kusurlarını sayarmısınız lütfen ?suat39' Alıntı:SLM kuşun sağlıklı ama istenilen özellikte değil anlayacağın iyi değil rengi çok bozuk saygılar
Öncelikle trakya kuşlarının özelliklerine siteden bakabilirsin bu cinsler 6 ana renkte olur (beyaz, küllü,sarı,kırmızı,siyah ve kahverengi tepeli yada tepesiz olarak)Bu renkler canlı parlak ve kafadan kuyruk ucuna kadar aynı tonda olmalıdır seninkiler kuyrukları bozuk gövde kısımlarıda tam anlaşılmıyor serbest olarak elinde tutmadan foto eklersen daha iyi anlaşılır.örnek resim koyuyorum saygılar.emre_tç' Alıntı:nasıl olmalı peki kusurlarını sayarmısınız lütfen ?suat39' Alıntı:SLM kuşun sağlıklı ama istenilen özellikte değil anlayacağın iyi değil rengi çok bozuk saygılar
Slm lar yanlış biliyorsunuz trakya kuşları makaracı ırklardır makara sararken yere düşüp telef olanları var yada en kötü 2 3 sıralı takla atanları var ama kuşlar çoğu kostüm için kırıldığından yere düşenleri çok nadirdir olanda uçurmaz zaten hayvan telef olmasın diye.Kendi kuşlarımın bazılarının fotosunu koyuyorum benimkilerin arasındada kırılmışlar var.Lethaus' Alıntı:bildiğim kadari ile trakyalar makara sarmaz saranıda nadirdir saten genelde onu bakıcı olarak kullanırlar yavruya iyi baktığı söylernir tabiki bu kuşun karakterinde olan bişey bana göre