tüm dostlara özür...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
selam değerli dostlarım...yıllar önce yine bu sitede çok sevdiğim hayatım dan çıkartamadığım güvercinler ile alakalı bir çok paylaşımda bulunduk...inanın bana sizlerden çok şey öğrendim..büyüğü küçüğü tüm dostlara teşekkür ederim..tayin olduktan sonra(2009 temmuz)siteye gereken ilgi gösteremediğim gibi siz değerli dostlarımdan ve güvercinlerden uzak kaldım..bir ara denedim tekrar devam etmek için ama şu an bulunduğum il dolayısı ile bu zor...
kendimi su altı balık avına verdim.şimdilik hobim bu ama bu demek değilki artık kuş bakmayacağım...inşallah seneye emekli oluyorum kendi evim de tekrar kendi kuşlarıma bakacağım..bu arada siz değerli dostlarımı sıklık şla bu sitede takip edeceğim..eğer ki siz değerli dostlarımın her hangi bir konuda yardıma ihtiyacı olursa bir telefon kadar yakınım...telefonum sitede ömer bey de mevcuttur...tüm güvercin dostların dan özür dilerim...tekrar döneceğim dedim şimdilik sözümü tutamadım...
tekrar buluşmak dileği ile DOSTÇAKALIN....ali hakan...

Yeni hobinizde başarılar. Biz her daim burdayız.

Bir yerden başlamak lazım hakan abi.
Sende bizleri özledin hissediyorum abi.

selam değerli dostum.. sizleri tabii ki özledim ama inan bana işin için de olmayıp ahkam kesmek iyi bişey olmasa gerek..o sebep ile katılım da bulunamıyorum..aklınıza bir şey gelmesin gönüllerimiz bir her zaman..

Geri