tüm güvercin sevenlere merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan poyrazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

poyrazz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ersun poyrazlı
Meslek
inşaat emlak
İlgi Alanı
Balıklar
s.a ben ersun poyraz balıkesirden katıldım aranıza şuan burda dolapcı kelebek yetişdiriyorum 12 yaşında eren isminde oglumla ikimiz besliyoruz bahcede ki salmamızda yapıyoruz bu bizim için bir sevda denizliden usta abilerimiz ve aradaşlarımızında zaman zaman destekleriyle ve bizim emegimizle oluyor bişeyler en kısa zamanda da resimlerle salmamız ve kuşlarımızla daha iyi bir tanıtım yaparız inşallah.çok güzelbi site olmuş emegi geçen herkeze teşekürler .balıkesirden saygılar..

Aleykümselam
Aramıza hoş geldiniz. Umarım sitemizde hoşça vakit geçirirsiniz. Güzel bir site: çünkü bu siteye üye olan herkes siteyi kendi evi gibi görüyor: güzel paylaşımlar yapıyor ve en önemlisi herkes birbirine sevgi ve saygıyla yaklaşıyor.. Sizlerinde katılımıyla inşallah daha da güzel olacaktır... Tekrar tekrar hoş geldiniz :slm:

..........SİNAN ÖZTEKİN............

Hoşgeldiniz aramıza ; Burada iyi vakit geçirmeniz , güzel dostluklar kurmanız dileği ile .. selamlarŞEREF

hoşgeldiniz ersun bey aramıza

Aleyküm Selam. Hoşgeldiniz Ersun bey. Umarım hoş vakit geçirirsiniz.

tekrar s.a hepinize çok teşekkür ederim gerçektende laf olsun diye demiyorum güzel bir site olmuş emegi geçen herkezi tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim ayrıca bende balıkesirden elimden geleni yapmaya hazırım.inşallah daha nice paylaşımlarda daha görüşmek üzere herkeze saglık mutluluk ve başarı dolu günler dilegiyle allaha emanet olun.balıkesirden saygılar...

Geri