Tweety
Moderatör
İki tür ıstakoz vardır: pençeli ıstakoz ve dikenli ıstakoz (veya kaya ıstakozu). Pençeli ıstakoz genellikle soğuk deniz sularında bulunan ve bunlar arasında Amerikan ıstakoz , özellikle New England, deniz ürünleri restoranında servis popüler bir çeşitlilik.
Dikenli ıstakozların pençeleri yoktur. Ancak uzun, güçlü antenleri var. Bu ıstakozlar genellikle Karayipler ve Akdeniz gibi sıcak su ortamlarında bulunur. Bir deniz ürünü yemeği olarak, genellikle menüde ıstakoz kuyruğu olarak görünürler.
Dikenli ıstakozların pençeleri yoktur. Ancak uzun, güçlü antenleri var. Bu ıstakozlar genellikle Karayipler ve Akdeniz gibi sıcak su ortamlarında bulunur. Bir deniz ürünü yemeği olarak, genellikle menüde ıstakoz kuyruğu olarak görünürler.