TÜM TECRÜBELİ ARKADAŞLARIN DİKKATİNE...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kayra50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 951
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kayra50

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tamer arzuoğlu
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar, köyümde sağlam bir güvercin salması yaptım. Her tarafı sac ile kapladım. Sansar ya da gelinciğin girme şansı yok. En küçük bir delik bile bırakmadım. Çatı da sac ile kaplı ve tepeden inme şansı da yok. Ama gövercinlerimi bilmediğim bir yaratık yiyor. 3-5 gün veya 1 hafta arayla tek tek kuşlarım gitti. Sansar veya gelincik olsa girince hepsini boğar zaten. Bu her ne ise giriş deliğinden girip içeride yiyor ve gidiyor. Köpek besleme imkanım da yok çünkü şehirde kalıyorum işim gereği. Kuşların kalıntıları içeride kalıyor. Girişin yüksekliği 2 buçuk metre yükseklikte. Uçan bir yırtıcının bunu yaptığını tahmin ediyorum ama ne olduğunu tespit edemedim. Karga olabilir mi acaba. Çaresiz kaldım. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden tşk ederim...

giriş deliğini posta güvercini besleyenlerin yaptığı gibi yap. giriş mümkün olacak ancak çıkış olmayacak şekilde.
ozaman neyin girdiğini görerek anlarsın. girişi kapattığın halde ölümler devam ediyorsa kemirgenler üzerine yoğunlaş. karga olamaz karga leşçidir. öldürmez. atmaca olabilir. kedi olabilir. fare olabilir. salmanın tabanını iyi araştır. fareler genellikle kuytu köşelerden kemirerek girerler. ve iri fareler güvercin yer.

tşk kardeş. ama dediğini tarif edebilir misin? posta güvercini besleyenler yuvanın girişini nasıl yapıyorlar? bu konuda bilgi verirsen sevinirim. girişi kapatınca ölümler devam etmiyor. kedi sansar gibi yırtıcılar tırmanamaz çünkü duvarlar sac kaplı. şimdiden tşk...

merhaba aynı olayı ben defalarca yasadım ve sonunda kendi gözlerimle gördüm kerkenez giriyor kümeslerimin içine

bir ihtimal daha var farelerde olabilir ama genelde gece yaparlar önce yumurtaları çatlatıp hatta yerdeğiştirmeye tasımaya başlıyorlar daha sonra yavruları kemiriyorlar en sonundada büyük kusların kafalarını kemirmeye baslıyorlar ama tamamını yemiyorlar eğer imkan varsa gece kümese girersen fareleri görebilirsin
sansar yada kedi birtanede bırakmaz içeriye girdiginde önune geleni parçalıyor gelincikte boğuyor hepsini

İçeriği aynı olan birden fazla neden konu açıyorsunuz. Konularınız kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri