Tünay SÖYLEMİŞİN Hünkarileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
tahirsadan' Alıntı:
Pendik'ten sevgili arkadaşlarımız Muammer VURKUN ve Nazım TÜRK abim ile pazar günü bir küçük seyahatimiz oldu. Manisadaki dostlarımızı ziyaret esnasında izlediğim hünkarilerin güzelliğine doyum olmadı. Tünay SÖYLEMİŞ adlı gerçekten çok meraklı ve titiz arkadaşımız 7 yıla yakın süredir özenle bakarken beslemenin püf noktalarını öğrenip Almanyadan getirttiği hünkarilerini üretiyor.
resim068lm1.jpg

Birinci şart olarak temizliğe çok önem veriyor. Salmada kirliliğe izin vermiyor.
resim069up9.jpg

Manisa dernek başkanı Yaşar GÜZEL, Muammer ve Nazım abi hayranlıkla izliyorlar.
resim070dh8.jpg

resim071wm7.jpg

resim072na1.jpg

resim073bw9.jpg

resim074id2.jpg

resim075po3.jpg

resim076nf4.jpg

resim077et8.jpg

resim078rd4.jpg

Ayvalık'tan selamlar.

allah nazardan saklasın kuşlar ii mahşallah

Maşallah Hünkarilerin hepsi birbirinden güzel. Ama bişrşeye dikkat ettim siyah kaplama (Nakışlı) hünkarinin ne kadar yaşlı olduğu gözünden nasılda belli oluyor.

Arkadaşım Her tarafa satılıkmı diye yorumlar yazıyorsun Bunu yapmandaki amaç ne anlayamadım. Dikkatinizi çekerim resimlerin başındaki yazıyı okumuş olsaydınız eğer kuşların satılık olup olmadığını görürdünüz.

Saygılarımla
Hüseyin BAŞOĞLAN.

tünay bey gerçekten mükemmel hünkarileriniz var sizi tebrik ediyorum hünkarileriniz kusursuz benimde bir sitem var isterseniz bakın sizinkilerin aynısından:)

slm tünaybey kardeşim ben bornovadan yaşar hünkari meraklısıyım eğer elinizde fazla satabileceğiniz bir dişiniz varsa almak isterim hemde tanışırız. saygılar..

tünay arkadaşın hünkarileri ne maşallah
üstad emeğine sağlık çok güzel ve sağlıklı kuşlar gördüğüm kadarıyla daha nice sağlıklı yavrular alman dileğiyle
bu paylaşımda emeği geçen herkeze teşekkürler
ahmet (kuzeyli) :oley:

slm tünay abi ben aşağı çobanisadan hünkarilerin 10 numara maşşallah bendede 40 tane var beklerim salmama

maaşallah nazar deymesin kuşlar pırıl pırıl gerçekten çok beğendim allah nazardan saklasın abimi tebrik ediyorum böyle kuş beslediği için

zaman la herkezin öğreneceği oldunu öğrendim
:D
o kadar temiz ve güzel ki kuslariniz allah nazardan saklasin

merhaba abi sizden bir ricağam var ben 1çift siyah kanat hünkari sahibi olmak istiyorum bana yardımcı olursanız.sevinirim istanblda oturuyorum nasıl temin edebilirim.beni ararsan sevinirim.hakan güngör.

ilanınızı güvercin almak isteyenler bölümüne bırakırsanız daha etkili olacağı ve forum düzenini bozmayacağı kanaatındayım.

Selamünaleyküm arkadaşlar Tünay bey kardeşime ulaşma arzunuzu yeni farkettim. Site yetkililerine karşı reklam yapıyor zannı olurmu bilemiyorum aflarına sığınıp tanışmak isteyen arkadaşlar için telefon numarasını yazmak istiyorum. Umarım yanlış bir davranış olarak algılanmaz. Ayvalık'tan selamlar.

Tünay Söylemiş 0535 xxxxxxxx

tahirsadan' Alıntı:
Selamünaleyküm arkadaşlar Tünay bey kardeşime ulaşma arzunuzu yeni farkettim. Site yetkililerine karşı reklam yapıyor zannı olurmu bilemiyorum aflarına sığınıp tanışmak isteyen arkadaşlar için telefon numarasını yazmak istiyorum. Umarım yanlış bir davranış olarak algılanmaz. Ayvalık'tan selamlar.

Tünay Söylemiş 0535 xxx xx xx

Estafirullah yanlış anlaşılacak bir durum söz konusu olamaz Tahir Bey. İlgi alakanız için teşekkür ederiz. Lütfen kullanıcı panelinizden profililizdeki ad soyad, yaş, memleket, beslediğiniz ırk, telefon no gibi bölümleri doldururmusunuz.

hünkarilerin mükemmel
satlık olanlara fiyatta belirtseniz irtibat kurardık

hünkarileriniz kostüm olarak mükemmel görünüyor.inşallah sağlıklı yavrular alırsınız.

Tunay kardeşim, kuşların son derece güzel hem temiz hem sağlıklı inşallah bol yavru alırsın.

sevgili tünay abi Allah nazardan saklasın 41kere MAŞALLAH tüyü kadar hayrını gör abi bu hayvanlara Yaradanım ayrı bir güzellik vermiş başlı başına Allah tüyü kadar yavru nasip etsin ve yeni paylaşımları bekliyoruz Sayın Abim.

Bu kadar güzel kuşların resimlerini bize ulaştıran Destek ekibine Teşekkür.

Bu kadar güzel kuşlara bakan sevgisini veren Tünay Bey e teşşekür

Bu kadar güze olan (kendi zevkim) sarı ozana Teşekkür :hhh: Gerçekten mükemmel.Maşallah.Benimde olsun ya inşallah.

Geri