Tuncay ın kümesleri /İzmir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
KÜMESİMDEN GÖRÜNTÜLER ;
tuncay4.jpg

tuncay5.jpg

tuncay7.jpg

tuncay8.jpg

tuncay9.jpg

tuncay10.jpg

tuncay12.jpg

tuncay15.jpg

tuncay18.jpg

tuncay19.jpg

tuncay20.jpg

tuncay27.jpg

tuncay30.jpg

tuncay32.jpg

tuncay36.jpg

tuncay37.jpg

tuncay38.jpg

11032009062.jpg

16042009122.jpg

16042009123.jpg

S.A Gerçekten bravo kuşların rahatı ve temizligi için herşey düşünülmüş..

Tamam şimdi gördüm cidden güzel kümes...

Maşallah hakıkaten kümes düzeni tertibatı güzel olmuş.Kümes geniş diye kuş adedide fazlalaştırılmamış gayet sağlıklı bir ortam.Kümes sahibine ve bu paylaşımı yapana teşekkürler.

Gercekten Cok Güzel Bir Kümes ... Masallah İsallah İleride Benimde Böle Bir Kümesim Olur :)

Merhaba.
Nizam bey harika bir kümes olmuş gerçekten. Yaparken nelere dikkat ettiniz? Yuvalık ölçüleri, tabanda kullandığınız malzeme, toprak,kum vs...
Ayrıca son resimde, yanılmıyorsam kafası altuni (kırmızı) gövde beyaz işleme bi blondonet hünkari gördüm, acaba daha yakın net resimleri mevcutmu?
Paylaştığınız için teşekkürler.

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Merhaba.
Nizam bey harika bir kümes olmuş gerçekten. Yaparken nelere dikkat ettiniz? Yuvalık ölçüleri, tabanda kullandığınız malzeme, toprak,kum vs...
Ayrıca son resimde, yanılmıyorsam kafası altuni (kırmızı) gövde beyaz işleme bi blondonet hünkari gördüm, acaba daha yakın net resimleri mevcutmu?
Paylaştığınız için teşekkürler.

Merhaba Hüseyin bey;
Kümes, İzmirden Tuncay kardeşimize ait, resimleri foruma benim atmamı istedi.

Hüseyin bey bahsettiğiniz kuş bumu, görünüşe göre tip kuşu , bu kuşlar bango bakıcısı ve dönek kuşlarını yükseltmek için bizim burda besliyolar.Tuncay kardeşimize sormak lazım.

Kümesinizde ... Kuslarınızda ... Gercekten Cok Güzeller ... Allah Kazasız Belasız beslemeyi Nasip Etsin ...

çok güzel bir düzen olmuş, simetriye önem veririm. Eşhaneler ve yemlik ahşabın güzelliğini yansıtmış güle güle besleyin.

Baska'lar yine kendini belli etmiş. Maşallah ortam ve ortamdakiler çok iyii.

Tuncat kardeşim kümesini bizlerle paylaştığın için teşekkürlerimi sunarım resim atma işine yardımcı olan nizam kardeşime de ayrıca teşekkür ederim.

Evet kümeslerin dizaynı güzel. Ellerinize sağlık. Umarım resimlerin çekildiği taraf bir bahçeye açılıyordur. Eğer değil ise üzülürüm maalesef. Güneşe hasretler.
Güvercinlerimiz için elma kasaları da yeterlidir. Ama güneş göremeden, doyasıya uçamadıktan sonra simetrik yuvalar altından olsa fayda etmez onlara..
Kusura bakmayınız yazmadan duramadım.

Geri