Türk Milletinin başı sağolsun.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
Hakkari de karakola hain saldırı.Onbeş şehidimiz var, şehitlerin ailelerine başsağlığı diliyorum.Törörü lanetliyoruz.

BAŞIMIZ SAĞOLSUN, RABBİM TEZ ZAMANDA ONLARA CEZALARINI VERİR İNŞAALLAH, BU DÜNYADA DEĞİLSEDE AHİRETTİ HESABI SORULUR. O HERŞEYİ HAKKI İLE BİLİNDİR,

Başımız sağolsun diyorum. Allah şehitlerimizin ailelerinede sabır versin.

Hepimizin Başı Sağolsun Allah Geride Kalanlara Sabır Versin, Tum ailelerin ACILARI HEPİMİZİN ACISIDIR...

şehitlerimiz başımızın tacıdır..vatan için bizler için şehadet mertebesine ulaşan mehmetciklerimize tanrıdan rahmet ,kederli aileleri ve yakınlarına baş sağlığı dilerim..

allah şehit ailelerine sabır versin. bu itler bir gün anlayacaklar bu vatanı bölemeyeceklerini . allah rahmet eylesin. :(

hepimizin vatanımızın başı sağolsun.
Vatan sağolsun.

allah şehit ailelerine sabır versin allah birdir ve ondan başka ilah yoktur elbet bir gün bu günler geride kalacak ve yüce türk milletinin bayrağı arşı delecek,gücü kudreti ile yer göğü zalimlere dar edecek yeter ki biz buna inanalım
MUHTAÇ OLDUĞUMUZ KUDRET DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR

Hz.ALLAH rahmet eylesin mekanlarını cennet eylesin cemalinle müşerreflendirsin..yakınlarına sabır versin..Vurulmuş tertemiz alnından uzanmış yatıyor..Ya RAB bir hilal uğruna ne güneşler batıyor..

Allah c.c. rahmet eylesin şehitlerimize ailelerine sabır versin daynama gücü versin. Bende kardeşimi akşam 8:15 te gönderdim sağ selamet vardı allahın izniyle.
Sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır

allah kavuştuğunuz günüde göstersin inşallah kazım bey allah yardımcınız olsun
siz yeterki türk ordusunun ve türk milletinin gücüne güvenin
allah sizin gibi abilerden razı olsun
bütün vatanperver lere selam olsun

Hepimizin başı şağolsun ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Maalesef bugün acı hepimizin yüreğine düştü. Hain bölücülerin saldırılarıyla 15 askerimiz daha şehadet şerbetini içti, bu vatanın - bu milletin uğrunda... Hepsine yüce Allah'tan rahmet, başta aileleri ve tüm Türk Milletine baş sağlığı diliyorum. Umarım ki bu satılmış hainlerin son çırpınışıdır.

"Anam dedin, babam dedin, atam dedin Bayrağa
Hem AL-BAYRAK oldun işte, hem BAYRAK da AL Oğul
Bağrındaki kurşunlarla çık PEYGAMBER KATINA,
Ol mübarek avcun içine birer birer SAY Oğul"

allah şehit ailelerine sabır versin.başımız sağolsun.terörün her türlüsüne lanet olsun.pkklılar aşağılık yaratıklar,en şerefli vazife için vatanın en ücra köşelerinde görev yapan vatan evlatlarına eşkiyalık yapmayın.bizler ulus olarak ,vatan,toprak,namus,söz konusu olunca neler yapabileceğimizi tüm dünyaya gösterdik.gerekirse her an göstermeye hazırız

öncelikle hepimizin başı sağolsun.şehitlerimizin aile ve yakınlarına Allah sabır versin.terörü en şiddetli şekilde kınıyorum.

bayrak_62.jpg

biz bu topraklari vatan bildik, vatan eyledik.
ugruna bilmem nice canlari, kurban verdik,
SEHIT EYLEDIK
vatan sagolsun, basimiz sagolsun,
bayragimiz gok yuzune,
dalga dalga dolsun.
TERORUZMUN, HER TURLUSUNE LANET OLSUN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senin bas ucunda tas,benim gözümde yas
Sen borcunu ödedin,sira bende reis....

Türk milletinin basi sagolsun,sehitlerimize ALLAH ( c.c ) den rahmet,yakinlarina sabir dilerim.Elbette bu terör bitecek bitecek amma,bunun bitmesini istemeyenleri basta bitirmeliyiz ki önümüz acilsin.

ALLAH`im bizim üstümüze oynanan bu oyunlari sen tersine cevir ve bize bu düsmanligi yapanlari islahi mümkünse islah eyle,sayet degilse helak eyle yarabbim...

El Fatiha , Amin

(((((ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ))))))
lanet olsun pkk sehit ailelerinin bası sag olsun ve bizimde basımız sagolsun vatan için ölen bizim için ölmüştür bizim sehidimiz onlar hepimizin basımız sagolsun (yakındır benımde askere gitmem)

Geri