TÜRKER ÖDEN'DEN BURSA OYNARI OTOMOBİL İLE TAKAS İMKANI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkeroden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

turkeroden

Moderatör
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TÜRKER ÖDEN
Meslek
GÜVENLİK
bursa-oynar-guvercinleri/turker-oden-in-bursa-oynar-akkanat-guvercinleri-t12932-520.html

EN AZ 5000 TL EDERİ OLAN YERLİ BİR OTOMOBİL İLE TAKAS EDECEĞİM BURSA OYNARLARI SECERELİDİR.

3 ÇİFT KARABAŞ
1 ÇİFT YAŞMAKLI
1 ÇİFT ARAP
1 ÇİFT MÜLAKAT

YERİM BUNLARI BARINDIRMAK ,ÇOĞALTMAK VE ÜRETMEK İÇİN YETERLİ DEĞİL.

KENDİME 2 ÇİFT BIRAKACAĞIM.

vermid0n' Alıntı:
Seceresi kim usta??
SEMİH ; DAVET ETTİM ,GELMEDİN .YİNE DAVET EDİYORUM.BUYUR GEL.! İZAH EDERİM.kümesim büyük değil biliyorsun .kuşlarım arkadaş,eş ,dostta ..emanette gibi başkalarının yerinde olmuyor.bir kısmı çarşambada ,bir kısmı başka yerde gereksiz .kendime ait yerde 2 çift olsun arzu ediyorum.face de ekliyiz.telefonum da var .evimi de bilmektesin .gelirsen ,istiyorsan *kahve*içeriz.

kuş bulunur , önemli olan mahalleden cenaze namazına katılacak adam olması . :slm:

türker bey kardeşimiz kuşlarından kolay kolay ayrılamaz ama içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan sebep küçük oğluna sünnet düğünü yapmak için kuşlarını satıyo sanıyorum.bu ilanına destek amaçlı 1 çiftte oyun kuşu benim tarafından eklenmiştir..türker beyin kuşlarını almak isteyen arkadaşların dikkatine bonus olarak ordaki kuşlara ek olarak 1 çift te oyun kuşu verilecektir....(yiğenimize sünnet hediyesi olsun türkerim..)site içersindeki samimi arkadaşlarımızın dikkatine...bu ilana eklemeler yapılmasını istiyorum..zaten hepimizde kuş var.herkes kuş koysun bu ilana kuş eklesin.yardımlaşmak paylaşmak destek olmak için güzel bi fırsat. bi an önce bu bunu görmeyi ciddi olarak istiyorum....türker beye bu konuda destek verelim arkadaşlar.............hem bu kuşları almak isteyen arkadaşımızda sevinir her iki tarafında işi görülür her iki arkadaşımızda alıcı tarafta satıcı tarafta mutlu olur...e bizde dolayısıyla mutlu oluruz....

benden de 1 takım damızlık kelebek, Anne samur çift çakır, baba beyaz sallı, çıkan yavrular, 1 ağız sarı kafa sarı kuyruk, 1 ağız sarı karanfil olarak çıkar, mezatta, 400 lira görmüş kuşlardır. (destek iyidir)

Yardımlaşma güzeldir sünnet düğünü hayırlı olsun inşaallah takas edilen araçta sünnet arabası olacak sanırım.

[email protected]' Alıntı:
http://www.kuscular.org/bursa-oynar-guvercinleri/turker-oden-in-bursa-oynar-akkanat-guvercinleri-t12932-520.html

EN AZ 5000 TL EDERİ OLAN YERLİ BİR OTOMOBİL İLE TAKAS EDECEĞİM BURSA OYNARLARI SECERELİDİR.

3 ÇİFT KARABAŞ
1 ÇİFT YAŞMAKLI
1 ÇİFT ARAP
1 ÇİFT MÜLAKAT

YERİM BUNLARI BARINDIRMAK ,ÇOĞALTMAK VE ÜRETMEK İÇİN YETERLİ DEĞİL.

KENDİME 2 ÇİFT BIRAKACAĞIM.
TAKAS İMKANI İPTALDİR.

BAŞKA BİR YERE TAŞIDIM .
ARAYIP ; İLGİ GÖSTEREN ÇOK ARKADAŞ VE ALICILAR DA OLDU .HEPSİNE TŞKR.

GÜVERCİNLERİMİ * HİÇ BİR ZAMAN PARA * OLARAK GÖRMEDİM .

SADECE IRK OLMALARI YETERLİ BENİM İÇİN .

BANA KEYF VERMELİ .

ONLARI BAŞKA BİRİNE VERMEK İSTEMEMİN SEBEBİ ,*SADECE YER SIKINTIM OLMASIYDI. İYİ BAKACAK VE SEVGİ GÖSTERECEK .ARASIRADA OLSA GÖREBİLECEĞİM. KİŞİLERE ÜCRETSİZ VERMEK ONLARIN İYİLİĞİ VE RAHATLIĞI İÇİNDİR.

SIKINTILI DÖNEMDE DE OLDUĞUM DOĞRU * BEYAZ ADAM (HASAN USTA ) FELIX (MESUT ) DA BİLMEKTELER O NEDENLE ; SIKINTIM NEDENİ İLE ELDEN ÇIKARDIĞIMI İLK PLANDA DÜŞÜNDÜLER .TAKVİYELER ,DESTEKLER ..MUTLULUK VERİCİ KENDİLERİNE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.

AYRICA ; BEYAZ ADAM ( HASAN USTA ) OTOMOBİL ALIM-SATIMI YAPMAKTADIR.O NEDENLE

DÜĞÜN ARABASINI * BURSADA BULAMAZSAK , İSTANBULDAN BEYAZ ADAM IN GÖNDERECEĞİNİ GAYET İYİ BİLMEKTEYİM.! UMUT .COŞKUN

DESTEK ,PAYLAŞIM,KATKI VE DÜŞÜNCELER İÇİN SAĞOLUN. VAR OLUN .

En güzel çifte oyuncak araba veririm kabulmü Türker abi:haha: :haha:

koray_a' Alıntı:
En güzel çifte oyuncak araba veririm kabulmü Türker abi:haha: :haha:

tabbi ki olur .koray'ım.sevgilerimle.

senin gibi hayvan sevgisi yüksek dozda olan birine en güzelleri yakışır. :evet: :evet: :slm:

Geri