Türkiye`ye geliyorum insallah.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tahir Kemal Bozoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tahir Kemal BOZOGLU
Meslek
~ Turist ~
İlgi Alanı
Kediler
S.A Arkadaslar...

Öncelikle sizelerle 2 aydir beraberiz.Bu zaman zarfi icinde hosca sohbetlerimiz oldu ve bu sohbetlerden ben gercekten keyf aldigimi ifade etmek istiyorum.
Yaklasik 2 hafta sonra ALLAH nasip erder ise türkiye`ye geliyorum ve yapmayi düsündüklerim arasinda türkiye turu var malum akraba es dost falan, daha sonrada iznimin geri kalan kisminida memleketim olan Eskisehir`de gecirmeyi düsünüyorum.
Sayet vakti olan,is icabi buralardan gecmekte olan arkadaslarim varsa mutlaka beklerim özelliklede yönetim ekibi arkadaslarimi.Buralara gelirseniz size memleketimi ve güvercin sever arkadaslarimi gezdirir tanistiririm ve eminim buraya gelisinizden memnun olucaginiza ve güzel karelerin ortaya cikacagina insallah.
Ben bu siteye ilk üye olduktan sonra bazi arkadaslarimin kuslarinin fotograflarini gönderdigini görünce bende görmek istedim ve nihayetinde yönetimde bulunan iyi niyetine inandigim Hüseyin B. kardesimin yardimiyla siteye bende foto. gönderebildim.

Buralardan herhangi bir istegi olan arkadaslarim varsa görüselim haberleselim insallah.

Hakkinizi helal edin biraz uzun oldu galiba kusuruma bakmayin.Kalbinizin sahibine emanet olun ve saglicakla kalin.

Irtibat : [email protected] ( Günlük mutlaka msj`larima bakarim )

Selamün Aleyküm Tahir Abi.
Çok güzel şeyler yazmışsın inan ben duygulandım. Sana çok teşekkür ederim güzel yazın için. Resim dediğin ne abi inan elimden gelen ne olursa yardımcı olacağım.
Güzel Davetin içinde ayrıca teşekkür ederim. Malum ben Muğla'nın Doğanköy Köyünde Oturuyorum. Bizim bu tarafta yazın pek boş vaktimiz olmuyor tarım bakımından. Ama inan gerekirse gece gündüz çalışır zaman yaratır seni memleketinde rahatsız ederim inşallah. Şimdiden çok sağol.
Allaha Emanet ol abi.

Selamlar
Tahir bey yazınızı okudum ve inanın sizi ziyaret etmek sizle tanışmak isterim fakat çalıştıgım sektör truzim oldugu için bodrumda sezon başlayınca sosyal hayat sıfır oluyor davetiniz için teşekkür ederim nasip olursa birgün bir yerlerde görüşür saatlerce sohbet ederiz inşallah tatil planlarınız istediğiniz gibi olur güzel keyifli tatil yaparsınız kendinize iyi bakın iyi tatiller dilerim...

TAHİR ABİ MERHABA KATKILARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...
KEŞKE NASİP OLSAYDI GÖRÜŞMEK SİZİN GİBİ KARAKTERLERDEN ALINACAK ÇOK TECRÜBE VAR
İNŞEALLAH HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLUR.ELLERİNDEN ÖPERİZ...
ADRES:MUĞLA

KAZIM CANKURT

Tahir kardeşim memleket özlemi kokan yazın hakikat dolu öncelikle bunu özellikle belirtmek istedim kısmet olurda görüşebilirsek çok memnun kalacağım msn adresini ekledim uygun olduğun zaman görüşebiliriz allaha emanet ol

tahir abi sen bizim herşeyimizsin aramıza katıldıktan sonra sitemize renk kattın,neşe kattın.
aramızda olmandan gurur duyuyorum.hüseyini yanıma ankara getircem yoğun ısrarlarımla sonunda bu hafta gelecek sözünü tutarsa.malüm buradan eskişehir de uzak değil.işimden bir fırsat bulursam hüseyin ide alıp yanına gelmeye çalışacağız.

selamünaleyküm.
hoşgeliyon abi vatanımıza.inşallah kısmet olursa buluşacağız abi memleketimizde.bende o vakitlerde ordayım inşallah tam rastlaşırız.Allah a emanet olun hepiniz...

Sevgili Tahir abim,inan yazmış olduğun satırlardan bende çok duygulandım.Gerçektende sen sitemize renk katan çok seviyeli ve mütevazi abilerimizden birtanesisin.Seninle tanışmayı,ziyaretine gelmeyi her zaman isterim.İşallah Allah bir gün bunuda nasip eder.

tahir kemal kardeşim yazını bende okudum inanki cok beyendim

Tahir kardesim güle güle git sagikli bir sekilde geri dönersin insallah gercek su ki geri gelmek herkesin zoruna gidiyor sana iyi tatiller dilerim kendine iyi bak bütün arkadaslara selam ederim

Geri