Türkiye`ye geliyorum insallah.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tahir Kemal Bozoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 397
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tahir Kemal BOZOGLU
Meslek
~ Turist ~
İlgi Alanı
Kediler
S.A Arkadaslar...

Öncelikle sizelerle 2 aydir beraberiz.Bu zaman zarfi icinde hosca sohbetlerimiz oldu ve bu sohbetlerden ben gercekten keyf aldigimi ifade etmek istiyorum.
Yaklasik 2 hafta sonra ALLAH nasip eder ise türkiye`ye geliyorum ve yapmayi düsündüklerim arasinda türkiye turu var malum akraba es dost falan, daha sonrada iznimin geri kalan kisminida memleketim olan Eskisehir`de gecirmeyi düsünüyorum.
Sayet vakti olan,is icabi buralardan gecmekte olan arkadaslarim varsa mutlaka beklerim özelliklede yönetim ekibi arkadaslarimi.Buralara gelirseniz size memleketimi ve güvercin sever arkadaslarimi gezdirir tanistiririm ve eminimki buraya gelisinizden memnun olucaginiza ve güzel karelerin ortaya cikacagina insallah.
Ben bu siteye ilk üye olduktan sonra bazi arkadaslarimin kuslarinin fotograflarini gönderdigini görünce bende görmek istedim ve nihayetinde yönetimde bulunan iyi niyetine inandigim Hüseyin B. kardesimin yardimiyla siteye bende foto. gönderebildim.Kuslarimizi gören ve begenen siz degerli arkadaslarimizin talebi üzerine video`larinida koyma gerkesinimini kendimde hissettim ve kendimce söyle karar aldim. "Sayet türkiye`ye gider isem insallah kuslarimizin videolarini cekip arkadaslarimla paylasacagim" ALLAH`in izni ile o güne az kaldi,sayet herhangi bir terslik olmazsa kuslarda hazir pozizyonda olursalar bu isi yapacagim.Cünkü sunu fark ettim cogu insan,cogu oyun kusu besleyen arkadaslarimizin bu konu hakkinda yorumlari cok vay efendim oyun kusu söyle olmaliymis,vay efendim böyle oynamaliymis gibi ama kendileri sadece biliyorlar herhangi bir icraatlari yok yani " bakin ben ucurdum kuslarim bunlar tipki anlattiklarim gibi " diyenine cok az rastladim 2 veya 3 kisi.Buna binaen bende kuslarimizin performanslari hakkinda konustum ve onun icin video`larini cekmek simdi lazim oldu.O sebledirki ALLAH nasip ederse dedigim gibi sartlarda müsahit olursa malum zaman kisitli insallah bende elimizde bulunan oyun kuslarinin video`larini cekip yollayacagim.Umarim begenirsiniz
Buralardan herhangi bir istegi olan arkadaslarim varsa görüselim haberleselim insallah.

Hakkinizi helal edin biraz uzun oldu galiba kusuruma bakmayin.Kalbinizin sahibine emanet olun ve saglicakla kalin.

Irtibat : [email protected] ( Günlük mutlaka msj`larima bakarim )

Ekli dosyalar

• süs.12.webp
    süs.12.webp
    113.7 KB · Görüntüleme: 338
Geri