tùrkiyede bu cinsler varmidir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolgahan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

tolgahan

Üye
www.dailymotion.com
Ad Soyad
tolgahan cokyasar
Meslek
otomobil sanayi
İlgi Alanı
Kuşlar

fiyat konusunda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim olursa yaza birer cift getiricem fiyatlari iyiyse simdiden tesekkùrler

ılk 4 resımdekı kusları bende cok aratırdım turkıyede hıc bulamadım bende sus kusu beslıyorum bunlardan bulsam paraya acımıyacagım ama suan yok arayısa devam

poyrazkurt' Alıntı:
ılk 4 resımdekı kusları bende cok aratırdım turkıyede hıc bulamadım bende sus kusu beslıyorum bunlardan bulsam paraya acımıyacagım ama suan yok arayısa devam

selam ya ben yanlış anladım yada siz arkadaş fiyatları iyiyse yaza getiricen değilse getirmeyeceğim tarzda yazısı.

slm

kardeş dragon getirt onlar herzaman satılır dierleride satılırda ben bildim kuş üstünede yorum yapayımdedim burda dragon tek erkek satıldı 100 ytl bununkadar esaslı deildi anlamışındır artık bu baya iyi para eder şimdiden hayırlı olsun getirtnemi tavsiye ederim

gökay' Alıntı:
Tolgahan bey ;alttaki pacasız sarıların piyasa fiyatından , bilginiz varmı ?

20 euro civarlarinda

tengelli' Alıntı:
poyrazkurt' Alıntı:

selam ya ben yanlış anladım yada siz arkadaş fiyatları iyiyse yaza getiricen değilse getirmeyeceğim tarzda yazısı.

bende o cınsın hastasıyım dıyorum bulsam alcam dıyorum anlasıldı

bu sene turkiyede olmayan irklarin ciftligini acicaz arkadaslar izmirde o zaman bu guzel kuslara ulasmak daha kolay olucak insallah yani hemen hemen su sitede resmini gordugunuz tum taninmamis irklari yetistiricez...

tolgahan' Alıntı:
bu sene turkiyede olmayan irklarin ciftligini acicaz arkadaslar izmirde o zaman bu guzel kuslara ulasmak daha kolay olucak insallah yani hemen hemen su sitede resmini gordugunuz tum taninmamis irklari yetistiricez...

selam işallah ama şöyle bir şey var türkiyede olmayan ırk yokturda üretilipte satılmayan cok ırk var uygun olur becerirseniz hem zevk yaparsınız hemde emeğinizin karşılığını alırsınız.

Slm en asadaki resimde olan alman fuar posta Bulgaristanda benim bir arkasimda cok var bu irkdan. :buyrun:

hıım hiç görmedim süs kuşu

Merhaba paylaşım için teşekkür ederim.4. fotogtaftaki kuşlar sanki ispirleri andırıyor ama bunlar daha saçak tüylü insan karar veremiyor.En son resimdeki posta ırkından farklı renklerini besleyenlerini gördüm.Bunuda ibikleri aynı oldundan yazıyorum.Hatay tarafında bu kuş cinsine benzeyen farklı renkte kuşlar var.Otarafta arkadaşlarınız varsa bir sorun fotogtafa bakarak size yardımcı olabilirler saygılar.

son resim hariçindekilerden pazarlarda derneklerde ve bazı kuşçularda gördüm var yani

Geri