Türkiye'de İlk Defa Yayına Giren Güvercin Videoları Galerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
Sevgili kuscular.org ailesi.
Uzun zamandır yapmayı düşündüğümüz fakat yeterli zaman, yeterli bilgi ve yeterli arşivimizin olmayışından dolayı bir süre ara vererek yapımını tamamladığımız, Türkiye'de yine bir ilki gerçekleştirerek Güvercin Videoları Galerimizi yayına veriyoruz. Galerimizde şu anda sadece bugün eklenen 16 adet video bulunmaktadır. Hergün arşivimizdeki videoları ekleyerek büyük bir kitleye hitap etmeyi düşünüyoruz. Galerinin kurulumunu bir hafta önce test sitemizde bitirmiştik, fakat gerekli dosyaların düzenlenmesi, temanın Türkçeye çevrilmesi, ve videoları sorunsuz bir şekilde oynatmak için gerekli olan eklentilerin kurulup denenmesi anca bugüne bitti..

Galerimizin Özellikleri;
Galeri Kısmına üye olan kullanıcılar arşivlerindeki videoları yükleyebilirler. Yüklenen videolar yetkili onayından geçtikten sonra yayına girer.
Galerimize aynı zamanda youtube, dailymotion, googlevideo, yahoovideo, mynetvideo, izlesene.com, myspace gibi video sitelerindeki videolarınızı ekleyebilirsiniz.
Galeriye eklenmiş olan videoların popületirliğini, kaç defa izlendiğini görebilirsiniz.
Galeride o andaki online kullanıcı sayısını görebilirsiniz.
Galerideki eklenmiş olan videolara yorum yazabilirsiniz. (Yorumlar onaylandıktan sonra yayınlanır)
Ve son olarak en güzel özelliğide sisteme eklenmiş olan botlar sayesinde birçok kaynaktan aynı anda yüzlerce videoyu galeriye aktarabilme. ( Tamamen yasal olarak eklenmiştir.)

Yukarıdaki bahsettiğimiz özellikler video galerisine şimdilik kurduğumuz eklentilerdir. Kısa süre içerisinde birçok özellik eklenecektir.
Güvercin Video Galerisine Ulaşmak İçin Yukarıdaki Menüden Video Galerisi olana tıklayabilir veya videogallery adresinden giriş yapabilirsiniz.

Saygılarımızla.
Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Güvercin Sitesi

Hüseyin bey ;
Video galerisi güzel olmuş emeğinize sağlık, ayrıca taklacılar konusunda yapmış olduğunuz röportaj ayrıca güzellik ve renk katmış.Bir ara bende oyunlu mardin besledim, kanat seslerinden komşular rahatsız oluyodu bıraktım, bir sorum olacak bu ziyaretlerde oyunlu kuşları izlerken, yukarıya cekerken veya fişeklerken,kendi ekseni etrafında burgu yaparak ceken kuşlara rasladınızmı ?

gökay' Alıntı:
Hüseyin bey ;
Video galerisi güzel olmuş emeğinize sağlık, ayrıca taklacılar konusunda yapmış olduğunuz röportaj ayrıca güzellik ve renk katmış.Bir ara bende oyunlu mardin besledim, kanat seslerinden komşular rahatsız oluyodu bıraktım, bir sorum olacak bu ziyaretlerde oyunlu kuşları izlerken, yukarıya cekerken veya fişeklerken,kendi ekseni etrafında burgu yaparak ceken kuşlara rasladınızmı ?

Merhaba. Gökay bey iyi düşünceleriniz için teşekkürler. Ziyaretimiz kapsamında bize fazla kuş uçuran olmadı. Zaten zamansız ve bir anda oluveren bir zyaret oldu bu. Birkaç yetiştirici kuş uçurdu bize. Uçanlarda zaten daha yeni kalkan yavrulardı.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

gökay' Alıntı:
Hüseyin bey ;
slm kardeş burgu yapan kuşa bn rastladım neden sordun acaba

Geri