urfa63
Üye
- Ad Soyad
- gsdfhdjf jfujfu
- Meslek
- gffut
- İlgi Alanı
- Kediler
bence suan en ıyı oyun kuşu ankara sincanda metın baltacıpasanın kuşlarıdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Slamlar öncelikte ; Metin beyin güzel kuşlarının olduğu nu bende düşünüyorum .. Yakinen görme şansım olmadı ancak internet üzerinde, fatklı internet sitelerindeki resimlere ve yazılara itimaden bu kanaanate sahibim ..urfa63' Alıntı:erdogan neden kızıyon anlamadım kızılacak birkonu deyıl ben gordüyüm kuşların en iyisi metınin kuşlarıdır diyorum demeki sende gormusun kıskanıyorsun normal karşılarım
ugurk81' Alıntı:Ben bugün siteyi karıştırırken Ömer ve Hüseyin arkadaşımızla kuşlar üzerine konuşmalarını izledim. Kendisini tanımam ama en azından olaya dürüst yaklaşmış. Ben de hep şunu savunurum; iyi kuşçular asla iyi kuşunu satmaz. Metin Bey'de aynen bunları söyledi. Kimse benden iyi kuşumu parayla alamaz hatta damızlık olarak elde yoksa asla alamaz diyordu. Kuşçular kuşçuluğu çok abartıyor diyordu. Bu işin özü sabırdır...vb düşüncelerine aynen katılıyorum. Kuş uçururken teke gelene kadar yavru salmalarını sırasıyla ayırmış ki bu sistem performans kuşçuluğunun özüdür. Bu sistemleri oturtmuş ve alanı müsait uzman kuşçuları iyi kuş gelir bulur zaten. Video görüntülerinden de kuşlarının oyunu harkulade ama ekeliğinde kuşları oynamıyormuş diyenler de olsa da o kısmı beni ilgilendirmiyor. Kuşlarının yapısı on numara... Allah emeklerini boşa çıkarmamış... İnşallah ağız tadıyla kuşlarını besleyip-uçurmaya devam eder ve huzurla ortamında hobisini yapar. Ankara'dan ayrılmadan bir gidesim var mekânına...
urfa63' Alıntı:arakadaslar ben urfada oturuyorum bu konuyu acmamın sebebı suanada metın beyın kuşlarından var bende ve ucuyor kuşlar ıyıde oynuyor.ayrıca iyi kuş gormedıyımı yazan arkadaslar var urfanın agostoz sıcagında 40 derece sıcakta onlara arap 3 yasında kuş ucurum ozaman kuş nasılmış gorurler.ıyı kuş oyun kuşu sözlen deyıl ucan kuşlan belieder. ben kuşuma güvenmesem yemınlen soyluyorum buraya yazı dahi yazmazdım .slm