türkıyede oyun kuşu ankara sincanda metın baltacıpas

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan urfa63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

urfa63

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gsdfhdjf jfujfu
Meslek
gffut
İlgi Alanı
Kediler
bence suan en ıyı oyun kuşu ankara sincanda metın baltacıpasanın kuşlarıdır.

metin abide kuşlarıda harikalardır yanlız adın çok daha harikaymış,metin abi hakkında konu açarken birde sarılmış resim çektireydin keşke daha anlamlı olurdu,metin abi birtanedir izin verirdi :slm:

GÜLE GÜLE BESLESİN HAYRINI GÖRSÜN HERKEZİN KUSU KENDINE GÜZEL

Çalışmalarından dolayı takdir etmek gerek..

Evet yaa, biz de duyduk ününü. Dünya çapında bir kuşçu falan diye haberlerde vermişlerdi. Ne diyelim büyük insan, büyük kuşçuymuş...

Ben bugün siteyi karıştırırken Ömer ve Hüseyin arkadaşımızla kuşlar üzerine konuşmalarını izledim. Kendisini tanımam ama en azından olaya dürüst yaklaşmış. Ben de hep şunu savunurum; iyi kuşçular asla iyi kuşunu satmaz. Metin Bey'de aynen bunları söyledi. Kimse benden iyi kuşumu parayla alamaz hatta damızlık olarak elde yoksa asla alamaz diyordu. Kuşçular kuşçuluğu çok abartıyor diyordu. Bu işin özü sabırdır...vb düşüncelerine aynen katılıyorum. Kuş uçururken teke gelene kadar yavru salmalarını sırasıyla ayırmış ki bu sistem performans kuşçuluğunun özüdür. Bu sistemleri oturtmuş ve alanı müsait uzman kuşçuları iyi kuş gelir bulur zaten. Video görüntülerinden de kuşlarının oyunu harkulade ama ekeliğinde kuşları oynamıyormuş diyenler de olsa da o kısmı beni ilgilendirmiyor. Kuşlarının yapısı on numara... Allah emeklerini boşa çıkarmamış... İnşallah ağız tadıyla kuşlarını besleyip-uçurmaya devam eder ve huzurla ortamında hobisini yapar. Ankara'dan ayrılmadan bir gidesim var mekânına...

arkadaşım böyle bir konu neden açılır anlamak cokta zor degil herhalde, herkesin kuşu kendine güzeldir seninki öyle degil herhalde

erdogan neden kızıyon anlamadım kızılacak birkonu deyıl ben gordüyüm kuşların en iyisi metınin kuşlarıdır diyorum demeki sende gormusun kıskanıyorsun normal karşılarım

güzel kardeşim neden kıskanayım metin beyi tanımam güzel kuşlarının olduğunu duydum +sı - siyle güle güle beslesin ben senin metinbeyin kuşlarından başka kuş tanımam demene yorum yaptım ankarada ve çeşitli yerlerde ç0k iyi kuşcu abilerim var onlara hakslzlık olduğunu düşünüyorum. sen biraz daha çevrende araştırma yap derim. kendine iyi bak tümkuşcu arkadaşlara saygılar.

arkadas sadece metın beyın kuşunu gormus,baskasının kuşunu gormemış anlasılan...:)) halıyle boyle dusunecek..:D
bi kuş görmeylende otorite olmuş,yellenmeye başlamış;esip gürlüyor..adı da çok garip;provakatör adı gibi..jksefouıfwe mı ne...biz yapsak anında ilişigimizi keserler siteden..

bence en güzel oyun kuslari almanyada zamaninda cok büyük paralar verip getirdiler simdide burda ucuruyoruz ben hep izine geldigimde ariyorum dogru dürüst oyun yapan kus görmedim orada yazan arkadasa katiliyorum balik tavada taklaci seferde belli olurrrr bence fazla kuslari abartmamak lazim tabi ki kuscu babasina bile iyikusunu vermez bunuda söylemek istedim bu siteye ilk defa katiliyorum haddimi astiysam kusura bakmayin herkeze saygilar iyi kus beslemeler

urfa63' Alıntı:
erdogan neden kızıyon anlamadım kızılacak birkonu deyıl ben gordüyüm kuşların en iyisi metınin kuşlarıdır diyorum demeki sende gormusun kıskanıyorsun normal karşılarım
Slamlar öncelikte ; Metin beyin güzel kuşlarının olduğu nu bende düşünüyorum .. Yakinen görme şansım olmadı ancak internet üzerinde, fatklı internet sitelerindeki resimlere ve yazılara itimaden bu kanaanate sahibim ..
Bu açıdan kendisini kutlamak gerekir , Allah ağıztadı ile ona da hepimizede bu işin zevkini şamayı kısmet etsin ..
Öteyandan konu başlığı açılış şekli ile biraz iddialı olmuş , yada abartılı ..
Belirli bir kananate sahip olmak ve bu fikrinizi herkezle paylaşmak istemeniz çok hoş , Belki konu başlığı şöyle olsa daha anlamlı olurdu ''....BANA GÖRE Türkiyede oyunkuşu ankarada sincanda metin baltacıpaşa ...'' Gibi ..
Forum da zaman zaman bazı abartılı veya çok iddialı başlıklarda açılmıyordeğil . ..
Bu başlığıda buna yakın görüyorum , ..... İnsanlarında böyle başlıklara tepkileri olabiliyor bunuda doğal karşılamak gerek , zira herkez aynı fikiri paylaşmaya biliyor ..
Kırıcı olmadan, rencide etmeden düşünerek konuşmak , daha güzel olabilir .. selamlar.ŞEREF.

selamunaleykum
dun bu konuya bir yorumda ben yapmak istemistim ama sira gelmedi seref bey yazacaklarimin cogunu yazmis birde bu dusunce metin beyin dusuncesi deyil yorumlarda birazdaha dikkat edelim belkide metin beyin bu konudan haberi bile yok

ugurk81' Alıntı:
Ben bugün siteyi karıştırırken Ömer ve Hüseyin arkadaşımızla kuşlar üzerine konuşmalarını izledim. Kendisini tanımam ama en azından olaya dürüst yaklaşmış. Ben de hep şunu savunurum; iyi kuşçular asla iyi kuşunu satmaz. Metin Bey'de aynen bunları söyledi. Kimse benden iyi kuşumu parayla alamaz hatta damızlık olarak elde yoksa asla alamaz diyordu. Kuşçular kuşçuluğu çok abartıyor diyordu. Bu işin özü sabırdır...vb düşüncelerine aynen katılıyorum. Kuş uçururken teke gelene kadar yavru salmalarını sırasıyla ayırmış ki bu sistem performans kuşçuluğunun özüdür. Bu sistemleri oturtmuş ve alanı müsait uzman kuşçuları iyi kuş gelir bulur zaten. Video görüntülerinden de kuşlarının oyunu harkulade ama ekeliğinde kuşları oynamıyormuş diyenler de olsa da o kısmı beni ilgilendirmiyor. Kuşlarının yapısı on numara... Allah emeklerini boşa çıkarmamış... İnşallah ağız tadıyla kuşlarını besleyip-uçurmaya devam eder ve huzurla ortamında hobisini yapar. Ankara'dan ayrılmadan bir gidesim var mekânına...

kusculuk hersey bır yana vıdeoyu detaylı sonuna kadar ızlersenız ne kadar guzel seyler konusuyor gorebılırsınız abımızınde dedıgı gıbı.
ama konu baslık hos olmamıs zaten mevcut metın abımızın konusu mevcuttur soylemek ıstedıklerınıze o baslıkdan devam edersenız gereksız bır tane daha baslık olmamıs olur.

arakadaslar ben urfada oturuyorum bu konuyu acmamın sebebı suanada metın beyın kuşlarından var bende ve ucuyor kuşlar ıyıde oynuyor.ayrıca iyi kuş gormedıyımı yazan arkadaslar var urfanın agostoz sıcagında 40 derece sıcakta onlara arap 3 yasında kuş ucurum ozaman kuş nasılmış gorurler.ıyı kuş oyun kuşu sözlen deyıl ucan kuşlan belieder. ben kuşuma güvenmesem yemınlen soyluyorum buraya yazı dahi yazmazdım .slm

urfa63' Alıntı:
arakadaslar ben urfada oturuyorum bu konuyu acmamın sebebı suanada metın beyın kuşlarından var bende ve ucuyor kuşlar ıyıde oynuyor.ayrıca iyi kuş gormedıyımı yazan arkadaslar var urfanın agostoz sıcagında 40 derece sıcakta onlara arap 3 yasında kuş ucurum ozaman kuş nasılmış gorurler.ıyı kuş oyun kuşu sözlen deyıl ucan kuşlan belieder. ben kuşuma güvenmesem yemınlen soyluyorum buraya yazı dahi yazmazdım .slm

Profilineden ad soyad gibi alanlarıda anlamlı ve DOĞRU hale getir bir zahmette bizde kiminle muhattab olduğumuzu bilelim.

Geri