filo
Üye
- Ad Soyad
- filocu
- Meslek
- .
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakanfiliz' Alıntı:Çok güzeller abi.Maşallah.
Benim sana bir sorum olucaktı uçurduğumuz yavruların yuvası kaç ölçülerinde olmalıdır?Benim yavrular şuanda 2m kare yuvada duruyorlar.Edindiğim bilgilere göre kanat çırpamıcak şekilde olmalıymış bu konuda neler düşünüyorsun.
Saygılar.
brtysl' Alıntı:ahmet abi kuşların da yerinde çok güzel görünüyor.yalnız bir sorum olcak sana.kuşlara baktığımda çok dikkatimi çeken birşey oldu.kuşların vücut yapıları zayıf fakat kanatları çok kalın ve güçlü gözüküyor önden bakınca da kanatlar gövdeden çok ayrı belirgin tıpkı vücut geliştirme çalışan bir insanın pazuları gibi.ideal bir performans taklacısında böyle bir vücut yapısı kesinlikle olmalı mıdır.bilgilendirirsen sevinirim.
cevap için teşekkür ederim yalnız benim sormak istediğim tam olarak o değildi.kuşlarının fiziki yapıları çok atletik görünüyor.özellikle kanat yapıları çok gelişmiş ama vücutları bayagı ince.bu soydan mı kaynaklı yoksa bahsettiğin yemleme şeklinden mi ahmet abifilo' Alıntı:brtysl' Alıntı:ahmet abi kuşların da yerinde çok güzel görünüyor.yalnız bir sorum olcak sana.kuşlara baktığımda çok dikkatimi çeken birşey oldu.kuşların vücut yapıları zayıf fakat kanatları çok kalın ve güçlü gözüküyor önden bakınca da kanatlar gövdeden çok ayrı belirgin tıpkı vücut geliştirme çalışan bir insanın pazuları gibi.ideal bir performans taklacısında böyle bir vücut yapısı kesinlikle olmalı mıdır.bilgilendirirsen sevinirim.
UÇAN KUŞUN YEMİ KISILIR, KISILIR DERKEN VİTAMİN TAKVİYELİ ENERJİ YAPACAK YEMLER TERCİH EDİLİR.. TAM DOYURMAK YERİNE VİTAMİN BAKIMINDAN ZENGİN YEM KULLANILIR, DİĞER BİR DEĞİŞ İLE AZ LAKİN BESLEYİCİ YEM VERİLİR..
brtysl' Alıntı:cevap için teşekkür ederim yalnız benim sormak istediğim tam olarak o değildi.kuşlarının fiziki yapıları çok atletik görünüyor.özellikle kanat yapıları çok gelişmiş ama vücutları bayagı ince.bu soydan mı kaynaklı yoksa bahsettiğin yemleme şeklinden mi ahmet abifilo' Alıntı:brtysl' Alıntı:ahmet abi kuşların da yerinde çok güzel görünüyor.yalnız bir sorum olcak sana.kuşlara baktığımda çok dikkatimi çeken birşey oldu.kuşların vücut yapıları zayıf fakat kanatları çok kalın ve güçlü gözüküyor önden bakınca da kanatlar gövdeden çok ayrı belirgin tıpkı vücut geliştirme çalışan bir insanın pazuları gibi.ideal bir performans taklacısında böyle bir vücut yapısı kesinlikle olmalı mıdır.bilgilendirirsen sevinirim.
UÇAN KUŞUN YEMİ KISILIR, KISILIR DERKEN VİTAMİN TAKVİYELİ ENERJİ YAPACAK YEMLER TERCİH EDİLİR.. TAM DOYURMAK YERİNE VİTAMİN BAKIMINDAN ZENGİN YEM KULLANILIR, DİĞER BİR DEĞİŞ İLE AZ LAKİN BESLEYİCİ YEM VERİLİR..
hsnmsc' Alıntı:Ahmet Bey,
Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın. Maşallah 7,62 mm makinalı tüfek gibi duruyorlar. İstanbul'a geldğimizde müsait olursanız çayınızı içmek isteriz.
Saygılar,