Türü ve Cinsi nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berkin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Berkin2

Üye
www.facebook.com
Ad Soyad
berkin irak
Meslek
Tekstil
İlgi Alanı
Kediler
Ben bu tür kuş beslemiyorum fakat kaçak indirdim kümesimde yakaladım bunu ve karantina kümesime koydum.
dolapçıya benzettim .tabi bilen abilerin yardımını istiyorum

Ekli dosyalar

• fotoğraf (2).webp
    fotoğraf (2).webp
    680.6 KB · Görüntüleme: 1,180
  • fotoğraf.webp
    fotoğraf.webp
    702.8 KB · Görüntüleme: 1,172
kümesdekilerin hepsi kaçaktır :D hergün çatıya çıktıgımda illa kümesde 1kuş oluyor tabi yabanilerde

cevap lütfen

Berkin2' Alıntı:
Ben bu tür kuş beslemiyorum fakat kaçak indirdim kümesimde yakaladım bunu ve karantina kümesime koydum.
dolapçıya benzettim .tabi bilen abilerin yardımını istiyorum

CİNSİ NEDİR ARKADAŞLAR YARDIM EDİN

bizim izmirde azman derler yani vasıfsız ama iyi bir bakıcı yapabilirsin

Bango kırması olabilir

saolun arkadaşlar makarıcı dimi?

Budapeşte yüksek uçucusuna benziyor, bi uçur yüksekten uçuyorsa tezim kanıtlanmış olur.

BU KUŞ YÜKSEK UÇUCU SIRP KIRMASI.. TABİ RESMDEN ÖYLE ANLAŞILIYOR..10 NUMARA Bİ KUŞTUR BANA GÖRE BESLENİR EN AZ UÇARI 4 İLA 6 SAATTİR...

yüksekden uçuyor evet

benim çatı alçak yanımda yüksek binalar var kular damlara atıyor buda arada atıyo çok uçmuyor gözden kayboluyor 2-3saat sonra geliyo uzakta uçuyor heralde

O ne güzel kaçak kümesi öyle , miskiler felan :)

abi ozamn öyleydi baya geçti artık almıyorum kaçak kuşları kovalıyoum kümese hastalık bulastırdılar o gördügün küçük kümes benim ilk kümesimdi tek basıma yaptım çok saglam yıkmakta itemedim içini depo yapdım yem vs koyuyorum 3metrelik büyük yaptım allaha şükür kuşlarımında hepsi güzel damar tek sorunları çok uçmayışları ne geldiyse aklıma denedim en fazla 5dk uçuyorlar. bende bıktım sıkıştırmıyorum açıyorum geziniyorlar.

Maşallah kardeşim, yine iyisin.
Hem öğrenci olup hem kuş bakmak zordur.
Kuşlarınının damarına güveniyosun anladığım kadarıyla, bu kuşları kovalamak yerine yeni aldığın yavruları sökebilirsin. Saygılar :)

iltifatların için teşekkürler abi fakat yavrularda uçmuyor çatı çok çok alçak yandaki binalarda en az 20metrelik binalar ondan kaynaklanıyor olabilir.

Çakal olabbilir kardeşim bnce sen arastır biraz daha :-)

Geri