TUTAK BALIKESİR SAYASI.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SNRAVCI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

SNRAVCI

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Soner AVCI
Meslek
Muhasebe Finansman
İlgi Alanı
Köpekler

BUNDAN 1 AY KADAR ÖNCE BU ERKEĞİ BUCA ÇEVRESİN ABİM YAKALADI. DÖNEK IRKI BAKIYORUZ. FAKAT BU KUŞ BENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ. SAHİBİ ÇIKMADI. ÇIKSA İDİ PARA VERİP ALICAKTIM. GÜVERCİNİN FOTOSUNU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

arkadaşım bu kuş telkuyruğa benziyor.bi gözünün çakır olmasıda iyi çünkü havada iyi oynar karşıya doğru bence kuşa kanat ver uçur dene ona göre eş bulursun.

SEYHAN ABİ, BUCA'DA SAYA ÜZERİNE USTA BİLDİĞİMİZ BİR KAÇ ABİMİZ VAR. BALIKESİR DEDİLER KES KANADINI DEDİLER SAHİBİ ÇIKARSA VERME BİLE DEDİLER. :) İSTEDİLERDE. SAHİBİ ÇIKMADI ÇIKSA İDİ PARASIYLA ALACAKTIM BU KUŞU. HERNEYSE KUŞA BALIKESİR DEDİLER. AMA AYARINDA Bİ DİŞİ DENK GETİREMEDİK BANGOLARIMIZLA EŞ ALIYOR YUMURTALARINI ALIYORUZ. KUŞ DEDİĞİM GİBİ TİP OLARAK BENİ ETKİLEDİ. BAKMAM SAYA VEYA BAŞKA IRK AMA BU HOŞUMA GİTTİ. GÖZLERİ SÜT BEYAZ.

bu kuşa eş izmir pazarından bula bilirsin bence bulamam dersen buradan ayarlamaya çalışırım istersen.

SEYHAN ABİ, BU KUŞUN KÖKENİ SENİN MEMLEKETİN İZMİR'DE BU AYARDA KUŞ GÖREMEDİM. VARDIR BAKAN ELBET AMA ÜCRETTE TAVANDIR. BEN BU IRKA BAKICAM ABİ. GÜZEL BİR FİYATA BU AYARDA DİŞİ DENK GETİR ALAYIM ABİ.

ben bir araştırayım bulursam fotoları yüklerim bakarsın beğenirsen detayları konuşuruz kardeş.

BALKES SEYHAN' Alıntı:
ben bir araştırayım bulursam fotoları yüklerim bakarsın beğenirsen detayları konuşuruz kardeş.

Aynen Seyhan abi yardımcı olursan bu ırkı belicem. Ayrı kümes yapıcam. Uçmasınlar yerde göz zevkimi fazlasıyla tamamlarlar.

DaaRKnEss' Alıntı:
kuş'un maşallahı var alttaki resimdeki kuş tarzı bi tel kuyruk bulabilirsen mükemmel bi takım olur.

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4347_n.jpg

Kardeşim paylaştığın fotoğrafta bir dişi denk getirsek şahane olacak dediğin gibi. Ama İzmirde denk getiremedim. Denk gelsede ihtişamlı kuş pahalı fiyat isterler burada.

Maşşallah çok güzel Bol uçurmalar rengine bayıldım.

ELİNİZDEKİ KUŞ BALIKESİR SAYASI DEĞİLDE EDREMİT KELEBEĞİ CİNSİDİR. TABİKİDE EDREMİT KELEBEĞİ İSMİDE YENİ SOSYETE ADI. ESKİ SAYALARA BALIKESİR TARAFI KELEBEK İSMİ TAKMIŞ. FAKAT BALIKESİR VE EDREMİTLİLERİDE TAKDİR ETMEMEK ELDE DEĞİL. KUŞLARA SAHİP ÇIKMIŞLAR, EMEK SARFETMİŞLER ÜRETMİŞLER.ŞU AN ELLERİNDE GÖRSEL VE KOSTÜM OLARAK ÇOK GÜZEL HARİKA KUŞLARI VAR. BENDE BALIKESİR İVRİNDİ DEN GELME 1 ÇİFT DAMIZLIK TEPELİ TEL KUYRUK LARIN 1 ADET YENİ YEME DÜŞEN DİŞİ OLACAĞINI TAHMİN ETTİĞİM BİR KUŞUM VAR. BU KUŞUMA KARŞILIK TEPELİ KARABOZALI VERİRSENİZ TAKAS EDEBİLİRİM. HERKESE BOL YAVRULU GÜNLER DİLERİM.

SNRAVCI' Alıntı:
Kardeşim paylaştığın fotoğrafta bir dişi denk getirsek şahane olacak dediğin gibi. Ama İzmirde denk getiremedim. Denk gelsede ihtişamlı kuş pahalı fiyat isterler burada.

zannetigin kadar pahalı degil hocam denk getirmek mühim tabiki resimdeki kuşta erkek 40 tl gibi fiyata almıştım.

Geri