Tüy Dökülmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uzun.bjk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

uzun.bjk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
can burak
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Güvercinimin başından itibaren tüyleri dökülüyor bunu sebebi nedir ?
4 aylık üvercin acaba tüy mü değiştiriyor ?

tüy mevsimi de ondan.. Uçurmamanı tavsiye derim

Tüy mevsimindeyiz. Şimdi tüm kuşlar tüy döküyor. Kuşu yorma, uçurmaya falan çalışma eğer çok gerekicek olursa vitamin verirsin ama iyi beslersen vitaminede gerek kalmaz..

SİNAN ÖZTEKİN

tüy dökümü KIRIK YULAF yediririyorlar. BÜYÜKLERİMİZ öyle diyor. (tüyden çabuk çıkarmış) :?

Bol siyah Çekirdek.

Selam Arkadaslar ben de daha yeni üye oldum ama 1-2 haftadir sitenizi geziyor asagi yukari bütün mesajlari okumaya calistim bende de 5 tane güvercin var fakat cinslerini bilmiyorum 3 tane beyaz bir mavi gibi bir de siyah neyse zaten resimlerini koyacagim ne cins olduklarini bana söyleyeceginizden eminim,asil konuya gelince bu tüg dökme dönemi nekadar sürüyor acaba.

Beykozlu' Alıntı:
Selam Arkadaslar ben de daha yeni üye oldum ama 1-2 haftadir sitenizi geziyor asagi yukari bütün mesajlari okumaya calistim bende de 5 tane güvercin var fakat cinslerini bilmiyorum 3 tane beyaz bir mavi gibi bir de siyah neyse zaten resimlerini koyacagim ne cins olduklarini bana söyleyeceginizden eminim,asil konuya gelince bu tüg dökme dönemi nekadar sürüyor acaba.

Valla tam olarak bilmiyorum ama artık benim kuşlarım yavaş yavaş çıkmaya başladı. ARtık kanat, kuyruk telek sayıları düzelmeye başladı.
Ama şöyle diyebilirim. Bir kuş kanadından bir telek düşürdüğü zaman aşağı yukarı 1 ayda geri geliyo o telek...

SİNAN ÖZTEKİN

Geri