Tüy Kabartma.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RequeNN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

RequeNN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berkay
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Bir güvercinimde tüy kabartma var kabarık kabarık geziyor.Ancak ne hasta vede belirtisi var.Ama neden tüy kabarttığını çözemedim.Yem yeme su içmede sıkıntı yok.

belki yaşlıdır veya başka bir sorunu vardır biraz sirke (elma sirkezi)verebilirsin

Yem yedikten sonra bir köşeye geçip öylece duruyorsa kesinlikle hastadır.. sularına 5 litre için 1 çay kaşığı bal 1 kapak elma sirkesi. 1 diş te sarmısağı ezdikten sonra sularına katarsanız daha kötü olmamasını önleyebilirsiniz

tetragon33' Alıntı:
Yem yedikten sonra bir köşeye geçip öylece duruyorsa kesinlikle hastadır.. sularına 5 litre için 1 çay kaşığı bal 1 kapak elma sirkesi. 1 diş te sarmısağı ezdikten sonra sularına katarsanız daha kötü olmamasını önleyebilirsiniz
Yazdığım yerde belirttim kuşta pusma yok hastalık yok problem yok sadece tüyleri kabartıyor.

BERKAY EN GÜZELİ KAKASINI KONTROL ETMEK KANAATINDAYIM..KAKA İYİ İSE KUŞ SAĞLIKLIDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..

SEVGİLERİMLE.. :slm:

TÜRK BAYRAĞI ÇOK ÇOK GÜZEL FAKAT DEĞİŞTİRİRSEN İLERİDE EĞER OYNAR FOTOSU KOYMANI ARZU EDERİM..VE MUTLU OLURUM..

[email protected]' Alıntı:
TÜRK BAYRAĞI ÇOK ÇOK GÜZEL FAKAT DEĞİŞTİRİRSEN İLERİDE EĞER OYNAR FOTOSU KOYMANI ARZU EDERİM..VE MUTLU OLURUM..
Ne zamandır koyucam nazara gelmesin diye koymuyordum.Şimdilik dişiyi koyayım erkeği bayadır elime almıyorum tüyler bozuluyor bi kere almada.onuda almak zorunda kalırsam çekicem :)

[email protected]' Alıntı:

AVATAR MÜKEMMEL OLDU.. :evet: :heyo: :slm:

SEVGİLERİMLE..NİSAN DA AŞILARI YAPTIRALIM .. :evet:

Geri