Tüy sezonunda mütevazi bir kuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan huklas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

huklas

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Birol Bakay
Meslek
Elektrik-Elektronik
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar çoğu seferini yakalayamadım bazıları da yarım oldu maksat paylaşım olsun bugün çektim daha sıcağı sıcağına :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z9isSsN9rag[/youtube]

MAŞALLAH. BAREKALLAH...

Fazla mütevazi olma gerçek sanırlar (: .Emeğine sağlık Birol kardeş.

:tamam:

pegasus' Alıntı:
Fazla mütevazi olma gerçek sanırlar (: .Emeğine sağlık Birol kardeş.
Levent abi ben bu sözü bir yerlerden hatırlıyorum sanki :) Teşekkürler. Size de Türker bey

s a masallah birol yeni baslıyor herhalde güle güle uçur emeklerine saglık

SAYGILAR

s.a birol emeğine sağlık hayrını gör inş.

maşallah birol bey, pekde mütevazi bi hayvana benzemiyor.

kuscu_marik' Alıntı:
s a masallah birol yeni baslıyor herhalde güle güle uçur emeklerine saglık

SAYGILAR
Sağol Muharrem abi, evet yeni alçalttı sayılır ama yerini yapmıştı kuş. Rüzgardan dolayı farklı yerlerden de geliyor bazen.

RaSTaN' Alıntı:
Maaşallah! Güle güle besleyin.
Teşekkürler

ali_taner' Alıntı:
maşallah birol bey, pekde mütevazi bi hayvana benzemiyor.
Teşekkürler Ali bey, bunlarla vakit geçiriyoruz işte. Çalışan insanlar için kuş izlemeye çok vakit kalmıyor onun için ben de böyle bol seferli memur kuşlarından beslemeye çalışıyorum. Kuş tüyde olduğu için makaslanmadan önce çekip sizlerle paylaşmak istedim.

Gayet iyibir kuş Maşallah .. sıkıp geliyor uzuyorda , bunu bulamayan çok insan var emin olun .. selamlarŞEREF

maasalah insallah daha iyi olur güzel çalısıyor kuş bencede çok falzda mütevazi olma birlerinde olsa bu kuşlar dünyayı ayaga kaldırırlar. emegine saglık

Güle güle uçur Birol kardeşim. Atışı,seferi,çıkışı,sesi,inişi 10 numara.Keyifli uçurmalar.

MAŞALLAH SÜPHANALLAH KARDEŞ HAYRINI GÖR GÜZEL HAYVAN,
40 SEFER YAZMIŞSIN 10 MT 15 MT ORTALAMA 3 TAKLA HER SEFER BAGLAMALI EMINOL 130 140 PUANLIK KUS KARDEŞ :))
BELKI INSANLARIN HAYALLERINDEKI KUS DEGIL AMA REALİST YETİŞTİRİCİLER İÇİN İYİ BİR KUŞ,FAZLA MÜTEVAZI OLMA:)

şeref' Alıntı:
Gayet iyibir kuş Maşallah .. sıkıp geliyor uzuyorda , bunu bulamayan çok insan var emin olun .. selamlarŞEREF
Teşekkür ederim

omer06' Alıntı:
maasalah insallah daha iyi olur güzel çalısıyor kuş bencede çok falzda mütevazi olma birlerinde olsa bu kuşlar dünyayı ayaga kaldırırlar. emegine saglık
Teşekkürler, bakalım inşallah tüyünü düzdükten sonra bozmaz

dogan18' Alıntı:
Güle güle uçur Birol kardeşim. Atışı,seferi,çıkışı,sesi,inişi 10 numara.Keyifli uçurmalar.
Teşekkür ederim Doğan bey. Sabahları işe gitmeden önce terasta kahvaltı yaparken keyif yaptırıyordu bana inşallah makastan çıktıktan sonra da aynı keyfi alırım.

alidemirsmm' Alıntı:
MAŞALLAH SÜPHANALLAH KARDEŞ HAYRINI GÖR GÜZEL HAYVAN,
40 SEFER YAZMIŞSIN 10 MT 15 MT ORTALAMA 3 TAKLA HER SEFER BAGLAMALI EMINOL 130 140 PUANLIK KUS KARDEŞ :))
BELKI INSANLARIN HAYALLERINDEKI KUS DEGIL AMA REALİST YETİŞTİRİCİLER İÇİN İYİ BİR KUŞ,FAZLA MÜTEVAZI OLMA:)
Teşekkür ederim Ali bey. Kuşu yerde değil havada izleyince insan mecburen realist oluyor, gerçekler acı malesef. Bu gidişle hayallerimdeki gibi bir kuş izleyemeden göçüp gidecem heralde bu dünyadan :)

şu kuş 2 takla 10 mt daha gitsin hayalinde gerçek olur, atış ses kaldırma takla arası gayet iyi,eminol yaklaşmışsın çok da karamsar olma,
şimdi toparlıyoruz, realist ol,mütevazı olma, karamsar olma :)))

maşallah kendini izlettiren bir kuş ben beğendim daha da iyi olur umarım güle güle besleyin

alidemirsmm' Alıntı:
şu kuş 2 takla 10 mt daha gitsin hayalinde gerçek olur, atış ses kaldırma takla arası gayet iyi,eminol yaklaşmışsın çok da karamsar olma,
şimdi toparlıyoruz, realist ol,mütevazı olma, karamsar olma :)))
:))

maskeler' Alıntı:
maşallah kendini izlettiren bir kuş ben beğendim daha da iyi olur umarım güle güle besleyin
Teşekkür ederim iyi temennileriniz için

maşallah güle güle uçurun.

Merhaba Birol Hoca'm;

Maşallah, oldukça cömert bir kuş. Bir çok yönden mütevazı olmadığı söylenebilir.
Mütevazı olan sanıyorum kuşun sahibi (: .
Bu arada bu kuşu izlerken kahvaltı yapmak zor olabilir.
Sürekli sefer izlemek amacıyla bakmak zorunda kalınacağı için.
Maşallah, güzel.
Selamlar.

Şenol

yunus81' Alıntı:
Merhaba Birol Hoca'm;

Maşallah, oldukça cömert bir kuş. Bir çok yönden mütevazı olmadığı söylenebilir.
Mütevazı olan sanıyorum kuşun sahibi (: .
Bu arada bu kuşu izlerken kahvaltı yapmak zor olabilir.
Sürekli sefer izlemek amacıyla bakmak zorunda kalınacağı için.
Maşallah, güzel.
Selamlar.

Şenol

Merhaba Şenol Hoca'm,

Olumlu yorumun için teşekkür ederim.
Evet bağlama taklasını yaptıktan sonra hemen atıyorum lokmaları, yutana kadar yine geliyor 2-3 dk sonra :haha:
Adam gibi güçlü tertipli fişek yapabilse o kadar sık gelmezdi.

pegasus' Alıntı:
huklas' Alıntı:
Adam gibi güçlü tertipli fişek yapabilse o kadar sık gelmezdi.

Kuş uçtukça at koştukça Birol.
Evet abi bizim işimiz bilinçli bir şekilde uçurmak, gerisi kuşa kalıyor. Yerdeki kuş batıyor bana havada seviyorum kuşu. Kümeste kalmak istiyorsa havada kendini geliştirecek yavru yumurtadan sonra da bozmayacak.

birol kardeş kuş sana zarar verecekse besleme bu kuşu çünkü sabahları işe aç gideceksin.::):):):):)maşallah. çok tebrikler iyi paylaşım.

Maşallah tüyü kadar hayrını görün..

çanakkale boğaz' Alıntı:
birol kardeş kuş sana zarar verecekse besleme bu kuşu çünkü sabahları işe aç gideceksin.::):):):):)maşallah. çok tebrikler iyi paylaşım.
Teşekkürler, olsun oynayan kuşum olsun da aç kalayım farketmez :)

Geri