tüy zamanı hastalıkları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gültepelikuşcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat bilgic
Meslek
kuscu
İlgi Alanı
Kediler
SELAM HERKEZE KUŞCULAR CAMİASINA BEN ĞÜLTEPE ORTABAYIRDA ğüvercin besliyorum benim kuşlarımda sırayla ölümler başladı hepsi tüy zamıyla başladı kusmalar yem yememeler düşünmeler başladı ve sırayla ölümler geldi hasta kuşları tek tek ayırıp elimden çıkardıysamda hastalık hiç çıkmadı iyi ğüzel ğörünen kuşlar bile uyumaya başladı acaba sebebi nedir ve ğibi bir tedavi uygulaya bilirim bagırsak kurtu ilaçı verdim hepsi kustu yedikleri ni tek tek birinden solucanlar çıktı ama bu genel hastalıgı nasıl atlatırım ben saygılar beni aydınlatacak büyüklarime arkadaşlarıma a e o.. (:

Re: S.A BENİM KUŞLARIMDA 3 AY OLACAK HEPSİ TÜYLERİ ŞİŞYOR VE SON

kardeş baytril kullan %10 luğunu al sularına 5cc çek 1lt suya kat bunu 5gün kullan inşallah iyi gelir.

eczaneler bi ilaç satıyo coğu eczanede var kuşlar için de veriyolar direk 28 liraya ismi yazmıyo üzerinde veteriner önerdi bu ilacı gözlerde sulanma kapanma varsa gözlere 1 damla kuşun ağzına 4 damla günde 1 sefer 2 gün uyguluyorsun ölümlerin sayısı düşer en azından. Birde haftada 1 kez sularına sirke koy karışık yem veriyosan kes karışık yemi normal bugday ve arpa ver

Geri