Tüydeki Dişi???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mert06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 576
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mert06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert soğancı
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
1 aydır kuşlar tüy döküyolar tüyler çıkmaya başladı ve yaklaşıık 1.5 sydır çifleşiyolar bide yuva kızdırıyolar !! nezaman yumurtlar tüyde olduğu içinmi yumurtlamıyor?????????

(Admin Lütfen KitleME Benim için önemli)

belki ortamı begenmediler..yada yumurtayı bırakacakları yeri güvenli bulmuyorlar..kenevir takviye et yemlerine...kuslar kısırda olabilir akat düşük ihtimal bu...

kuşlarınızı tüy zamanında dişi ve erkekler olarak ayrı ölümlere alınız,kuşumuz tüy zamanı,tüğüylemi azgın eşiylemi yoksa yavru yumurta derdiylemi uğraşacak hatta sağlıklı yavru yumurta alma oranı da bu dönemde düşer .. temmuz ile ocak (aslında nisan ayı ama ben kış yavrusu aldığımdan ocakta eşe atıyorum) arası kuşlar ayrı kalmalı ve bu zaman zarfında anaçların bakımları yapılmalıdır..

Tüydeki Dişi???
diye bir başlığa cevap verilmesine izin vermemizi beklemeyin.Defalarca belirtiyoruz sorunuzla alakalı başlık kullanın diye !! Bu kadar uyarıya rağmen halen aynı devam ediyorsunuz ve "lütfen kilitleme" yazıyorsunuz.

Ayrıca soru hakkında forumda bilgiler mevcut ve aramızdada ne yazıkki müneccin yok!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri