heloise7
Üye
- Ad Soyad
- heloise7
- Meslek
- Web
- İlgi Alanı
Arkadaslar Merhaba,
bugun kardesim bir guvercin bulmus arabayla aksam eve getirdi kutu icinde..
Eve ilk geldiginde zaten kutu icinde de strese girdiginden titriyordu. Neyse kendisine boyundan buyuk olmayan genis bir kutuyu yuva yaptik.
Ucamiyor ama tahminime gore kanadinda mekanik bir bozukluk da yok
Sol gozu kapali, elimle acmaya calistim biraz aciliyor ancak sonra kendiliginden yine kapaniyor.
Ama saglikli gorunuyor
yemesi yerinde
Sorum su ki bu hayvanin nesi olabilir? Ya da Istanbulda rontgeni olan, adam kaziklamayan, kanatlilardan anlayan bir veteriner bulabilir miyim? Avcilar'a da goturebilirim.
Simdiden evimizin gozdesi oldu, hayvanlara duyarliyiz (ama guvercin ya da herhangi bir kus beslemedik) bu hayvancik bu vaziyette omrunu surduremez.
Ne yapmam gerektigi konusunda bana bilgi verirseniz sevinirim.
Selamlar!
bugun kardesim bir guvercin bulmus arabayla aksam eve getirdi kutu icinde..
Eve ilk geldiginde zaten kutu icinde de strese girdiginden titriyordu. Neyse kendisine boyundan buyuk olmayan genis bir kutuyu yuva yaptik.
Ucamiyor ama tahminime gore kanadinda mekanik bir bozukluk da yok
Sol gozu kapali, elimle acmaya calistim biraz aciliyor ancak sonra kendiliginden yine kapaniyor.
Ama saglikli gorunuyor
yemesi yerinde
Sorum su ki bu hayvanin nesi olabilir? Ya da Istanbulda rontgeni olan, adam kaziklamayan, kanatlilardan anlayan bir veteriner bulabilir miyim? Avcilar'a da goturebilirim.
Simdiden evimizin gozdesi oldu, hayvanlara duyarliyiz (ama guvercin ya da herhangi bir kus beslemedik) bu hayvancik bu vaziyette omrunu surduremez.
Ne yapmam gerektigi konusunda bana bilgi verirseniz sevinirim.
Selamlar!