uçamayan kuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşçu_ali_fb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
atakan bektaş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
selam dün kuşlarımın kanadındaki bantları çıkardım ve balkonun mermerine kuşları koydum kuşlar etrafa bi 5-10 dk baktıktan sonra uçmaya çalıştılar kanat çırpmaya başladılar o kadar kanat çırpmalarına rağmen 5 cm yukarıya uçtular acaba neden olabilir?? daha yukarı uçamıyolar :ne:

Kanatları Çekik olabilirmi acaba :? yada onlar uçmaya çalışmamışta olabilir üstlerine giderek deneyebilirsin

Eğer gece-gündüz bantları hiç çıkartmadıysan kanatları tutulmuştur hayvanların....

SİNAN ÖZTEKİN

polllat' Alıntı:
Eğer gece-gündüz bantları hiç çıkartmadıysan kanatları tutulmuştur hayvanların....

SİNAN ÖZTEKİN

Bir haftada kanat tutulurmu acaba açmak gerekirmi yani bantlı kuşlarım var Korkutmayın :S

Arkadaşlar bunu mümkün olduğunca yani konu geçtikçe her yerde söylüyorum. Kuşlarını bantlayın ama dışarı çıkarırken bantlayın kuşları içeri sokarken tekrardan bantları açıp bırakın kümese. Benmide yeni kuşlarım oluyo ben sabah dışarı çıkartırken bantlıyorum akşam sokarken çözüyorum.
Bu arada kuşu 1 haftadır bantlıyorsan artık bayağı alışmıştır fazla abartmamak lazım belki kanadı tutulabilir ama dediğim gibi kümese sokarken mutlaka açın bantlarını....

SİNAN ÖZTEKİN

verdiğiniz bilgiler için saolun üstlerine gidince kaçıyorlar benden uçamadıkları için kümesin kapısı hep açık bazen balkona çıkıyorlar hiç uçmaya çalışmıyorlar

2 dk önce biri uçtu gitti diğeri kümese girdi :hungur:

kuşçu_ali_fb' Alıntı:
2 dk önce biri uçtu gitti diğeri kümese girdi :hungur:

Sağlık olsun üzme kendini bu işler böyle bi gün kaçırırsın başka bir gün tutarsın. Hatta belki bu kuş birkaç saate geri döner... Bu arada nerde besliyosun?
SİNAN ÖZTEKİN

t2kral' Alıntı:
polllat' Alıntı:

SİNAN ÖZTEKİN

Bir haftada kanat tutulurmu acaba açmak gerekirmi yani bantlı kuşlarım var Korkutmayın :S

2 günde bile tutulur doğru bantlanmazsa bu birazda bantlamayla alakalı.

aldığım kişi bango dedi diğer kuşude kendim saldım karşı çatıdan bana baktı eve girdi :)

bugun geri geldiler :) ama baska catılarda dolasıyorlar bizim balkona gelmiyorlar

kuşlar baskalarının balkonuna ve pencerelerine gidiyorlar bizim balkona gelmiyorlar acaba kümeslerini kaldırdık diyemi?? :hayir:

kuşlaı aşşağıya indirmem için önereceğiniz bişey varmı hep çatılarda duruyorlar aşşağı inmiyorlar :hungur:

Yem göster acıkınca mecbur inerler...

SİNAN ÖZTEKİN

abi bnde öle düşündüm balkona yem koydum çatıdaki kadın ekmek vermiş sonra onun altındaki kadın camları pisletiyorlar die sopayla kovmuş şimdi yoklar ortada belki yarın gelirler bide karşıma geçmiş anlatıyor kuşları ben kovdum diye :sinirli:

sen kac senedir kuş besliyorsun ha bizde bir çift memeli vardı hemde kert ti kuş tam tamına 2 sonra kuş bi uctu kondurmak çok buyuk bi mesele oldu o derece yani kuş etrafını tanımasını bekle eyer kuşun kolu tutulu olsa kuş kolk çıprmaz

Merek etme benim miskilerim vardı kuşları saldım 5-6 saat kuşlar gelmedi ama ben geleceklerine inandım çünkü2 hafta kafeste durdular sonra akşam saat 7 gibi çat çat kanat sesiyle kuşlar çatıya kondu sonrada kümese

Geri