mustafa sarı
Üye
- Ad Soyad
- haşim yanbakar
- Meslek
- serbest
- İlgi Alanı
- Balıklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alger' Alıntı:Güzel kuşlar diri diri duruyorlar maşaallah güle güle besle. Bir şey dikkatimi çekti her zaman olduğu gibi gözler... Neden kırmızı? Bunu sormamın sebebi bende de bir tane kalem sarı var kıpkırımızı gözleri acayip oyunlu uçururken korktuğum kuşlarımdan. Kimse kırmızı göz sevmez fakat kuş mükemmel muhtemelen sendekilerde öyle. Arkadaşın birisi Sivas kızılı dedi doğru mudur bilemiyorum onu sormak istedim.
mustafa sarı' Alıntı:alger' Alıntı:Güzel kuşlar diri diri duruyorlar maşaallah güle güle besle. Bir şey dikkatimi çekti her zaman olduğu gibi gözler... Neden kırmızı? Bunu sormamın sebebi bende de bir tane kalem sarı var kıpkırımızı gözleri acayip oyunlu uçururken korktuğum kuşlarımdan. Kimse kırmızı göz sevmez fakat kuş mükemmel muhtemelen sendekilerde öyle. Arkadaşın birisi Sivas kızılı dedi doğru mudur bilemiyorum onu sormak istedim.
teşekkür ederim kardeşim güzel temennilerin için...kuşların sivasla hiçbir bağlantısı yoktur,gözleride kırmızı değil muhtemelen çekimden kaynaklanıyor,herkesin bir zevki vardır benim için gözü kırmızı falan önemli değil oyunu önemli uzun gitmesi önemli insan izlerken zevk alması önemli bu benim düşüncem tabiiki de her düşünceye saygım var...
teşekkür ederim tekrar hayırlı geceler...