Uçma Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mustafa66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 718

Mustafa66

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mustafa Kılıcarslan
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
abilerim kardeşlerim öncelikle merhaba.bennde bir tane taklacı güvercin var bu güvercin son 1 aydır takla atmaktan uçamıyor.15 cm havaya yükselsin hemen takla atıyor.hiç uçamıyor hemen düşüyor acaba bunun nedeni ne olabilir?bir bilgisi olan varmı acaba? şimdiden teşekkürler

kardeşim aynı sorun bendede var süt beyazım uçamıyor ben araştırdım bu konuyu ve çeşitli yöntemleri var kimi kuyruklarının 2 kenarından 2 ser telek bırak gerisini çek diyor bi bantla diyor bunları da yapınca kuşu uçurmaya zorla diyorlar kimi isi yavruya maya yı kusunca açılır diyor sen seç ve uygula.

kuş sıka girmiş, yani bahsettiğiniz şekilde yerden kalkınca sadece takla atıyor ve iniş problemi yaşayıp rast gele bir yere atıyor kendisini..

bu kuşu belli bir süre hiç uçurmayıp, bu dönemden çıkmasını sağlayabilirsiniz veya kuyruk teleklerini çekip uçurmaya devam ederseniz, kuş kuyruğu olmadığından taklayı tam atamayacağından yine düzelme kaydedecektir.

benim önerim, kuşu uçurmayıp eşe vurmanız ve bu dönemi atlatana kadar yavruya kusturup yavru almanız, bu zaman zarfında kuş hem düzelmiş olacak hem de yavrularınız olmuş olacak.

peki teşekkür ederim arkadaşlar

Geri