UÇMAYAN YAVRU GÜVERCİNLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haritaci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

haritaci

Üye
Siteyi ziyaret et
SLM ARKADASLAR BENİM 3 ÇİFT GÜVERCİNİM YAVRULADI YAVRULARDA YEME BAŞLADI ŞİMDİ BEN BUNLARI UCURAYIMMI YOKSA KENDİLERİ UCARMI GERCİ BUGUN BİRAZ UCURMAYA CALIŞTIM AMA UCMADILAR ANNE BABALARIN KANATLARIDA KESİK UCAMIYORLAR KENDİ KENDİLERİNE UCMAYI ÖGERNİRLERMİ YOKSA HEP BÖYLEMİ KALACAK CEVAPARINIZ İÇİN TESEKÜRLER

bence 2-3 hafta bekleyin kanatları iyice güçlensin yoksa aşağı düşebilir veya başka binalara konabilirler. Birde yanlarında uçan usta kuş olmadığından başka kuşçulara inebilirler.Kanatları güçlenince zaten kendileride uçmak isteyeceklerdir,hemde o zamana evi-çevreyi iyice öğrenirler. Önceleri bir kaç tur uçurup indirin ,birkaç hafta sonra daha çok uçurmaya başlarsınız.

yavruların kendilerinin havalanmasını bekleyin derim ben zorlarsanız ileride hep karşıda yatma olasılıgı olabilir. küçükken koladımm ızor uçarlar heme nyorulup atarlar kendılerini bir yerleree. eger kendileri uçmak isterlerse daha güzel olur. benim de öyle vardı tek alman yavrusuydu. yanında ucanalrda vardı hiç ellemedim kendisi kalktıı uçtuu aynı mahalleden 30-40 kadar sürülük bir alman gurubuna girdi ama kendi kalktıgı için geri geldi.

bende de yavru kuşlar var kuşların kanatları güçsüz olduğundan uçamazlar.siz bekleyin onlar kendi kendilerine uçarlar.

Geri