hsncyln
Üye
- Ad Soyad
- hasan ceylan
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
sa abiler bende 5 kuşum var 3 uçamıyor kanatları daha yeni geliyor,2 uçan kuşum var biri 2 haftalık birisi 3 günlük.2 haftalık kuşumu diğerini almadan önce tek uçuruyordum kaldırdığım zaman önce başka yüksek bir çatıya konuyordu orada 2 dk durduktan sonra havalanıp dama inme istiyordu bende bu arada inmesine izin vermeyip en azından 10 15 tur attırıyordum bir zaman sonra beni takmayıp kendisi konuyordu bende yavaş yavaş alışır diye fazla zorlamazdım 3 gün önce yeni bir kuş daha aldım onunla beraber uçururum diye 1 gün yuvaya alıştırdım 3. gün saldım ürküttüm ikisini birden kaldırdım. kuş kayboldu sonra geldi falan.bugün ikisini birden uçurmayı deneyince uçmadılar hemen karşı damın kenarına konuyorlar.10 tur atan kuşum hiç uçmaz oldu diğerinide kötü alıştırdı kaldırdığım zaman hemen o dama konuyorlar 10 15 dk bekleyip hiç tur atmadan geri geliyorlar bide yeni aldığım kuş kendi kendine kalkıp gidiyor ama yuvanın üstünde uçmuyor. yüksek uçuyor ve bazen yuvanın üstünden geçiyor gözden kayboluyor ve 5 dk sonra gelip konuyor şimdi abiler ben bu kuşların birlikte uçmalarını,yuvanın üstünde uçmalarını ve en önemlisi uçmalarını nasıl sağlayacağım lütfen bi yardım başka başlıklarıda inceledim aç bırakmak kafama yattı sabah yem vermedim saat 18:30 gibi uçurmayı deneyecem açken işallah olur beni sinirlendiren birbirlerini takip etmiyorlar bide yeni kuşun 5 6 dk uçup gelmeye hali var damın üstünde uçmaya hali yok