uçmuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gold_mert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

gold_mert

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert gold
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
sabunimi 3 haftadır uçurmuyorum bazen elimle yuvaya doğru atıyorum yere iniyo direk kanatlarını çekmiştim 3 hafta önce 3 haftada uzarmadığı için mi uçmuyo yoksa uzadıda neden uçmuyo ne yapmam gerek

arkadaşım kuşu al kanadını aç bak o zaman kanadının cıkıp cıkmadığını anlarsın eğer çıkıpta uçmuyorsa da normaldir kuş uçmamaya alıştığı için kantları kapnmıştır biraz uçura uçura alışır bende öle yapmıştım şimdi yavaş yavaş uçuyorlar

silik dumanlı' Alıntı:
arkadaşım kuşu al kanadını aç bak o zaman kanadının cıkıp cıkmadığını anlarsın eğer çıkıpta uçmuyorsa da normaldir kuş uçmamaya alıştığı için kantları kapnmıştır biraz uçura uçura alışır bende öle yapmıştım şimdi yavaş yavaş uçuyorlar
kardeş çıkıp çıkmadığını bilmiyorumda atarım uçmaz düşer aşağı kedi kapar yazık olur kanadının çıkıp çıkmadığını nasıl anlarım yöntem var mı?

Kerdeş kuşun kanadını çektiysen şimdi umaması normal rahat bırak hayvan 3-4 haftadır uçamamış. O yavaş yavaş çatıya falan çıkmaya başlar veya ne biliyim yavaş yavaş yan çatıya falan gider gelir. Sende günde 1-2 kere eline al normal bir şekilde elinden bırak direkmen havaya atma o zamanla açılır. Hem havyan önceden iyi uçan kuşsa şimdi tutulmuştur...

SİNAN ÖZTEKİN

polllat' Alıntı:
Kerdeş kuşun kanadını çektiysen şimdi umaması normal rahat bırak hayvan 3-4 haftadır uçamamış. O yavaş yavaş çatıya falan çıkmaya başlar veya ne biliyim yavaş yavaş yan çatıya falan gider gelir. Sende günde 1-2 kere eline al normal bir şekilde elinden bırak direkmen havaya atma o zamanla açılır. Hem havyan önceden iyi uçan kuşsa şimdi tutulmuştur...

SİNAN ÖZTEKİN
Kardeş ben balkonda besliyorum havaya falan atmıyorum balkonun bi ucundan yuvaya doğru yerden 1 metre yükseklikte yuvaya atıyorum hemen yere iniyo hiç uçmadı yani sadece yemlerken yuvadan çıkıyo bazen açık bırakıyorum balkonda geziyo havaya kalkmıyo ne biliyim balkonun demirine bile hiç konmuyo.

gold_mert' Alıntı:
polllat' Alıntı:

SİNAN ÖZTEKİN
Kardeş ben balkonda besliyorum havaya falan atmıyorum balkonun bi ucundan yuvaya doğru yerden 1 metre yükseklikte yuvaya atıyorum hemen yere iniyo hiç uçmadı yani sadece yemlerken yuvadan çıkıyo bazen açık bırakıyorum balkonda geziyo havaya kalkmıyo ne biliyim balkonun demirine bile hiç konmuyo.

Tamam işte aynı 5-6 gün önce benim başıma geldi o yavaş yavaş açılır. Ama kanatlarına bak düzgün demi?
Yani çıkmış falansa zorlama hiç...Ama bişieyi yoksa açılır...

polllat' Alıntı:
gold_mert' Alıntı:
polllat' Alıntı:

SİNAN ÖZTEKİN

Tamam işte aynı 5-6 gün önce benim başıma geldi o yavaş yavaş açılır. Ama kanatlarına bak düzgün demi?
Yani çıkmış falansa zorlama hiç...Ama bişieyi yoksa açılır...
2 kanatdanda eşit sayıda telek çekmiştim ama bir kanat uzun bir kanat diğerine göre nispeten kısa ve kanatın çıkık olduğunu nasıl anlarım?

valla bilmiyorum istersen yakınlarda bi veterinere götür bi kontrol etsinler. hiç olmadı kuşdan iyi anlayan birine göster şimdi bizler kuşu görmeden hiç birşey söyleyemeyiz....UMARIM BİŞEYİ YOKTUR.....

SİNAN ÖZTEKİN

polllat' Alıntı:
valla bilmiyorum istersen yakınlarda bi veterinere götür bi kontrol etsinler. hiç olmadı kuşdan iyi anlayan birine göster şimdi bizler kuşu görmeden hiç birşey söyleyemeyiz....UMARIM BİŞEYİ YOKTUR.....

SİNAN ÖZTEKİN
kardeş uçur uçur dedin ya kardeşim uçurmuş balkondan atmış kuş yere inmiş düşmemiş fakat kanadı kanamış kanadıda çıkık değil burda bi abinin var kuşu kanadı çıkış ona baktım benim kuşun kanadı çıkık değil

Geri