Uçmuyorlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yasar1124
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasar1124

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yasar atansay
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
s.a arkadaslar öncelikle herkeze benm bi problemim var biraz ufak bi problem ama kesin bi çözüm bulamıyorum.Benm suan ayar olmus 10 tane kusum var ama içinden kus alıyorum atıorum havaya(kusun cinsi bursa oynarı)Kus uçmadan geri dönüor sadece eş kuslarım uçuyor ama oysaki 2 tane öbür kümesten fındık... :( :hungur:

senin bursan akşam ezanından sabah ezanına kadar uçmuyomuydu ne oldu :ckmk:
uçmuyosa zorlama ve satmanı tavsiye ederim uçan kuşlarınıda engeller

çok oyunlular hariç bnm kilerde uçmazdı bi abimiz sölemişti kuş ya karnı çok açsa,,kartsa,,bide aşağıda parıldı yapabilcek kuş varsa konarlar die.sonra kuşu ilk zamanlar ikindide karınlarınız azcık doyur sonra 1 saat beklet sonra korkutarak uçur demişti.mantar tabancası torbille uçuruyodum o zmn korkudan uçuyoalrda karınlarıda toktu.kuşların kasları gelişmişse o zmn kendiliğinden de uçarlar bn o zmn kanat kasları gelişsin die korku ile uçurdum.2 hafta öle hergün konar konmaz hep korkuttum.sonra uzun sopaya büyük bi bez parçası bağladım onunla korkuttum.şimdi alıştılar artık kümesi açar açmaz kuşlar toplanıyo ortada mutlaka bir tanesi kalkıyo veya kanatlarını açıp çırpıyo.hepsi kalkıyo uçuyo.uçmayan kuşta bi nevi iyi ama fazlası değil en fazla 1 çift olucak bndee var öle bi çift onları konsunlar die salıyorum sonra da oyun kuşları sahneye alıyo çok güzel bi gösteri oluyor.. :heyo:

işte nerden nereye ilk zamanlar uçsunlar die bişiler yapıodum şimdide fazla uçmasın yırtıcılara yem olmasın die kondurma yollarını bulup oyunluları sahneye alıyorum...sende bi bu yolları dene istersen uçanlarla birz birazz uçur hergün bir uçmayan bu gruba ekle ama elbet uçmayan da vardır onlarıda parıltı olarak kullanmayı denersin..iyi geceler..sağlıklı ve bol yavulu kümes dileğiyle..!! :slm:

:D ya abiler bnm kuslarım ayrı babamınkiler ayrı babam kusları bi uçuruo gece abimle birlikte sabaha kadar uçuruo ama bende suan 12 tane ksum oldu yavrularıda oldu filibe cinsi kusum uçmuyor...Ama babamı sürekli kıskanıorum oynarı gökyüzünde buğday tanesi kadar kalıo,oturduğu yerde kışt dediği zaman kuslar uçmaya başlıyor :( ama babamdan 1 çift alıcam kus alıcam ayrıca engin bilgilernizden dolayı saygılarımı sevgilerimi sunarım... :heyo:

yasar1124' Alıntı:
:D ya abiler bnm kuslarım ayrı babamınkiler ayrı babam kusları bi uçuruo gece abimle birlikte sabaha kadar uçuruo ama bende suan 12 tane ksum oldu yavrularıda oldu filibe cinsi kusum uçmuyor...Ama babamı sürekli kıskanıorum oynarı gökyüzünde buğday tanesi kadar kalıo,oturduğu yerde kışt dediği zaman kuslar uçmaya başlıyor :( ama babamdan 1 çift alıcam kus alıcam ayrıca engin bilgilernizden dolayı saygılarımı sevgilerimi sunarım... :heyo:
sen harbi geceden sabaha kadar uçuyo diyosun çok ilginç ya peki gece kuşları nasıl görüyorsunuz gecegörüşü filan aldınız heralde tabi bi başka soruda kuşlar nasıl görüyo gece onlara özel bişeler yaptırdınız heralde :ckmk:

abi eğer bursaların güselse satma damızlık yap eğer damızlıkta yapmıcaksan yawru al eğer ywruda almıcaksan sat gitsin öbür kuşlarıda engeller
KUBİLAY saygılarımla........

öncelikle konuda anlamamazlık olmus bizim ev 2 katlı arkasında ve önünde gece lambası var hem böyle görüyoruz kusları hemde gece dolunay ısığı hemde güvercinlerin ak kanat ak kuyruk olması güvercinleri izlememizde bize yardımcı oluyor bir problem çekmiyoruz yani.(ben zaten kendi oynarlarımı sattım artık babamınkilerle ilgileniyorum zaten benimkilerle ilgilene ilgilene 6 yıllık kariyerim rezil oldu.Kusçu arkadaslarım dalga geçmeye basladı :D)bu yüzden babamın oynarlarını beraber bakıyoruz.Ayrıcada siteye ve sitedeki herkeze saygım ve sevgim çok büyük lütfen çocukça davranmayalım :asla: geniş düşünelim kusların gece uçması hususunda.Lütfen bir konuya yorum yazıyorsak ciddi olalım.Konu hususunda yardımı dokunan kardeşlerimize çok teşekkür ederim,Allah kuslarınıza can pekliği versin...

Oynarcı;Yasar...

yasar1124' Alıntı:
öncelikle konuda anlamamazlık olmus bizim ev 2 katlı arkasında ve önünde gece lambası var hem böyle görüyoruz kusları hemde gece dolunay ısığı hemde güvercinlerin ak kanat ak kuyruk olması güvercinleri izlememizde bize yardımcı oluyor bir problem çekmiyoruz yani.(ben zaten kendi oynarlarımı sattım artık babamınkilerle ilgileniyorum zaten benimkilerle ilgilene ilgilene 6 yıllık kariyerim rezil oldu.Kusçu arkadaslarım dalga geçmeye basladı :D)bu yüzden babamın oynarlarını beraber bakıyoruz.Ayrıcada siteye ve sitedeki herkeze saygım ve sevgim çok büyük lütfen çocukça davranmayalım :asla: geniş düşünelim kusların gece uçması hususunda.Lütfen bir konuya yorum yazıyorsak ciddi olalım.Konu hususunda yardımı dokunan kardeşlerimize çok teşekkür ederim,Allah kuslarınıza can pekliği versin...

Oynarcı;Yasar...
doğru doğru bu konuda bayağı geniş düşünmek lazım bi de sana bi konuda daha da katılıyorum çocukça düşünmeme konusunda arkadaşım şaka mısın sen?gece kuş uçar mı hiç hayvan konduğu damda yatar akşamları

Mrb arkadaşlar yanlış anlamayın gece kuş uçurmaya gerek yok gunduzler torbayamı gırdi ama genede birbirimize kızmayalım sert çıkmayalım maksat guzel birşeyler paylaşmak degılmi kızmaya gucenmeye gerek yok. :heyo:

Sevgili güvercinci kardeşlerim size birşeyler anlatmak gerçekten zor kusunda iyisi vardır kötüsüde kus eğer gece uçupta görebiliosa 10 numara kustur ben yasmaklı oynarım uçuyor aksamdan sabaha kadar kardeşi ile birlikte ama bir sorun yükselemiyorlar onlarıda zaten hos görüyoruz hak vererekten.Bu konu üzere size en qüzel sunu deyip konumuzu kapamak isterim ALLAH SİZEDE BENİMKİLER GİBİ GÜVERCİN VERSİN...

Oynarcı YASAR

yasar1124' Alıntı:
Sevgili güvercinci kardeşlerim size birşeyler anlatmak gerçekten zor kusunda iyisi vardır kötüsüde kus eğer gece uçupta görebiliosa 10 numara kustur ben yasmaklı oynarım uçuyor aksamdan sabaha kadar kardeşi ile birlikte ama bir sorun yükselemiyorlar onlarıda zaten hos görüyoruz hak vererekten.Bu konu üzere size en qüzel sunu deyip konumuzu kapamak isterim ALLAH SİZEDE BENİMKİLER GİBİ GÜVERCİN VERSİN...

Oynarcı YASAR
dalaga mı geçiyosun salak mı zannediyosun beni gece güvercin uçarmı hiç sen ne zannettin güvercini mutasyona uğramış senin güvercinler heralde neyse küçüklüğüne vereyim senin ama bunu öğren bişey sallayacaksan desteki salla da rezil olma

yasar1124' Alıntı:

Oynarcı YASAR

:haha: sen geceleri ucurmak istediginde onlar kendilerini catiya atip , sende ucan yarasalari kendi kuslarin zannediyorsundur :ckmk: :heyo:

Allah razı olsun.
saygılar.

[uyari]Argo kullanmak yasak olmakla beraber sizin seviyenizi ortaya koymuştur.[/uyari]

evet arkadaşım eyer kuşların ucmuyorsa diyer kuşları ucurma ucan kuşlarını tek ucur yoksa diyerleriyle ucurursan onlar ucan kuşlarını engeller sen o ucmayan kuşlarını ucurma ucanları ucur sadece :unlem:

kardesim burda argo kelımeler kullanmak yasaktır insanlar sana inanmayabılır kızmaca darılmaca yok herkesın kuşu kendisine güzeldir kimseye inandırmak zorunda değilsin senden rica ediyorum bidaha argo cümleler kullanma yaşına göre kuşçuluğa daha yeni başlamış sayılırsın hayatta daha göreceğin çok şey var kelimelerine dikkat et selamlar

hasan arkadaşım dogru düzgün söymeiş argo kullanmayalım ama hasan bazen harbi admı kücük düşürüyorlar alay ediyorlar dün akşam benimde başıma geldi yani adamın kalbi kırılıyor o sinirli o kelimeleri yazıyor yani insan alay edilecek bir konu yok burda ben göremiyorum ama arkadaşlar kucşuluga yeni başladıkları kesin akşam kuş ucuruyoruş ucurur arkadaşım siz bişey diyemesseniz lay da edemessiniz her kezin kuşu kendine bizim bursada var gece kuşları ucan bi abimiz lakabı ( gececi beyazıt ) o hani 15-16 yaşında kuşculugay eni başlamış arkadaşlar yada önceden beri bakan arkadaşlar cocuk cocuk hareketler yapmayalım lütfen tam deyin gecin yalan dogru sizi ilgilendirmez arkadaşım sende gücen mi tamam mı bir daha da hasan arkadaşımın dediyi gibi argo kelimeler kullanmayın :asla:

Burada hiç kimse argo kelime kullanamaz. 15 yaşındasın ama pabuç kadar dil var maşallah yasar1124. Bu seferlik yaşındandır diyerek uzaklaştırmıyorum.
Konuda iyice saçmalanmış zaten ..
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri